Kedilerime Yaş Mama Dokunuyor

Feridunn
Feridunn

3954 Puan

Merhabalar kedilerime sadece kuru mama vermek istemiyorum yaş mama dokunuyor ne zaman versek ishal oluyorlar o yüzden onlara her gün ya da iki günde bir haşlanmış kıyma ya da tavuk göğüsü vermeyi düşünüyorum zararı olur mudur her gün ya da iki günde bir vermenin yardımcı olursanız çok sevinirim :)

3 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Her gün verecekseniz sadece bu dediklerinizi değil de mama şeklinde yapmanız daha iyi olur bence. Çiğ beslenme tariflerinin pişmiş versiyonlarını yapabilirsiniz mesela. Ya da verdiğiniz miktarı az tutabilirsiniz.
Yaş mamanın "dokunuyor" olmasının sebebi de doğru mamayı bulamamış olmanızdır. İçindeki bir şey ona iyi gelmiyordu. Farklı ve kaliteli mamalar deneyebilir ya da dediğim gibi evde yaş mama yaparak bence sorunu çözebilirsiniz.

Feridunn
Feridunn

3954

@sforselin yaş ama için nd kullandık fakat ne zaman versek sürekli dediğim sorunlar oldu artık vermeye korkar oldum

sforselin
sforselin

119776

Dediğim gibi içindeki bir şey dokunuyor olabilir o markanın. Farklı şeyler deneyebilirsiniz güzel olur. Bana kalırsa böyle hassas mideli kediler için evde yapmak da güzel bir çözüm olabiliyor. Sürekli farklı şeyler ekleyip çıkararak dokunan şeyleri bulabilirsiniz. Neyi sevip sevmediğini de daha net görebiliyoruz böyle.
Bizimkinin balkabağından hoşlanmayıp brokoliye daha sıcak baktığını, hamsi için deli olup palamut sevmediğini falan biliyorum :D Mama seçerken de işime yarıyor bu bilgiler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 271 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR