Sokak Köpekleri Ve Kendi Kopegim İcin Mama Tavsiyesi

Mehmetkr
Mehmetkr

13737 Puan

Öncelikle köpegine neden daha iyi bir mama almıyorsun diyenlere sadece kendi köpeğimi değil aynı zamanda sokak köpeklerini de beslediğimi ve kendi köpeğime nd alıp onlara goody vermenin adaletli olmayacağını düşündüğümü ve bu yüzden almışken aynı mamadan 2 paket alıp kendi kopegime de aynı mamayı verdigimi belirtmek isterim.
Yaklaşık 20 gün önce dr.sacchi 15 kglık mama almıştım. Her gece köpeğime koyduğum kadar sokak köpekleri için de mama koyuyorum yandaki boş arsaya. Yani iki paketi de aynı anda bitirmeye çalışıyorum (bir köpek ile tüm sokak köpeklerine niye eşit mama veriyorsun demeyin zaten çok fazla degiller bir iki tane köpek var ve benim köpekde günde 1 kg'a yakın yiyor). Dr.sacchi güzel bir mama ancak kilo alımı ve gelişim açısından çok memnun kalmadım köpeğimin tüyleri parlamaya başladı, enerjisi ve iştahı çok arttı ama yinede kilo almadi. Köpeğimin gelişimi ve kilo alması için iyi bir mama arıyorum. Günde yaklaşık 1 kg yediği ve sokaktakilere de verdiğim için çok pahalı tercih edemem 15 kgi 150 TL civarında bir mama önerisi olan var mı. Özellikle kilo aldıran mamalar varsa 200 TL'ye kadar çıkarım.

18 CEVAP

Sokak hayvanlarını beslediğim süre boyunca hep Kucho’nun tavuklu mamasını kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım bu marka ile. 65 hayvanın tamamı gayet seviyordu mamayı ama fiyatı son dönemlerde biraz artmış. Yine de bir göz atın derim. :)

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Ayda 600 700 TL'den fazla para harcayamam mama için. Kendi köpeğim ayda 30 kilograma yakın mama yiyor ve ben 30 kg ND alırsam sokak hayvanlarına mama alamıyorum. 15 kgi 200 TL'lik mama alıp sokak köpeklerine 100 TL'lik almak yerine ikisinin de orta yolunu bulmaya çalışıyorum ayrıca sokaktakileri bağışıklığı daha yüksek olsa da soğukta yattiklarini ve yağmur yağdığında islandiklarini düşünürsek zaten onların benimkinden daha iyi bir mamaya ihtiyaç duyduğu ortada ama ben aynı mamayı kullanmayı tercih ediyorum

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Kendi evde besledigim de cins bir köpek degilki sokağa terk edilip barınağa düşen bir köpek.

whistle
whistle

1215

aa asla ayrımcılık yapmıyorum yanlış anlamayın beni.o zaman düşünceniz empati yapınca mantıklı geldi bana.dediğim markalara bakın derim.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Golosi de düşündüm ancak golosi ile bonaciboyu karşılaştırınca çoğu kişi bonacibo daha iyi diyor ve bonacibonun değerleri bana daha iyi gibi geldi hem bonacibo daha ucuz

Mystic mamaların et oranı yüksek diye biliyorum. Onlara bakabilirsiniz.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Teşekkürler tavsiyeniz için. Mystic içeriğine hiç guvenmedigim ve bir süre kullanıp iyi sonuçlar almadığım bir mama o yüzden onu kullanmiyorum

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Pro choice 12 kgsi 170 Lira
Pro performance 18 kg 217 lira.
İkisi arasında pro performance'yi öneririm.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

İkisi arasında pro performance yi değil PRO CHOİCE'yi öneririm. Yanlis yazdım.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Teşekkürler öneriniz için

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Teşekkürler öneriniz için. Bende *********nin bonaciboyu düşünmüştüm ama kuchoya da bakicam bir

whistle
whistle

1215

Düşünceniz beni biraz şaşırttı.Kendi köpeklerimizin bağışıklık sistemi sokak köpeklerinde güçlü değil.Ve ömür boyu insanlarla temas ediyorlar bu yüzden adaletsizlik olacak bir durum yok aslında keşke ndden vazgeçmeseydiniz.Oldukça kaliteli bir mama.Sokak köpekleri için verilebilecek en iyi mama bana göre bonacibo,kucho,kısacası **********nın ürünleri

whistle
whistle

1215

Maddi durum açısından durumunuz buna yetiyorsa elbette orası ayrı.Bonacibo öneririm kesinlikle.Golosi de olabilir bir araştırın derim ;)

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

La vital mama nasıl güvendiğim bir petshop yeni geldiğini ve şuan nd den sonra elindeki en iyi mama olduğunu söyledi satma amaçlı değildi tanıdığım biri çoğu şeyi beleşe veya aldığı fiyata veriyor zaten.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

La Vital???

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4737 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80567 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR