Kisirlastirmadan Sonra İştahsızlık Ve Durgunluk

Rmysass
Rmysass

677 Puan

Erkek Kedimi kisirlastiralı 3 buçuk gün falan oldu. Dün kontrole gittik , doktor ameliyat yerine baktı ve sorun olmadıginu söyledi. Ameliyat olduğu gün ve ertesi gün yaş mama falan yedi ama dün ve bugün. Özellikle bugün çok az kuru mama yedi ve 3 gündür cok yanımıza gelmiyor camasirligin altında uyuyor yada fotodaki gibi sürekli oturuyor yani durgun . Neden olabilir sizce ????
Kisirlastirmadan önce mutfak dolabının üstüne kadar çıkardı ama şimdi sürekli oturuyor. 7 aylık . Tuvaleti gitmesi falan gayet normal ateşi de yok.
Foto internetten buldum


4 CEVAP

Tengu
Tengu

14308

Ameliyat geçirdi sonuçta aynı insanlardaki gibi 1-2 hafta morali bozuk olabilir normaldir veterineriniz de sorun olmadığını söylediyse canınızı sıkmayın

Rmysass
Rmysass

677

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle:)
Doğrudur belkide evham yapıyorum ama durgun olması biraz canımı sıkıyor inşallah keyfi yerine gelir kısa sürede:)

sforselin
sforselin

119776

Bu oturuş şeklini ağrıları olmadığı zamanlarda yaparlarmış. O yüzden o açıdan rahat olabilirsiniz. Keyifsiz olması gayet normal. Basit bir operasyon da olsa sonuçta narkoz aldı, bir ameliyat geçirdi. Bazen hava durumuna göre bile yedikleri mama miktarı değişiyor. Hekiminiz sorun yok dediyse bence endişelenmeyin.
Benimkinin ameliyatı çok rahat geçmesine ve ertesi gün dahi hiç ameliyat olmamış gibi oyun oynayacak kıvama gelmesine rağmen bir iki gün yüksek yerlere zıplamamaya özen gösterdi. Buzdolabının üstü favori yeri olsa da 4-5 gün çıkmadı oraya.

Rmysass
Rmysass

677

Evet bizimki de cekyatta yere zıplarken bile yavaş zıplıyor uzak yerlere ziplayamiyor şuan . Zamana bırakıyorum bakalım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR