Arkadaslar Acil!

aycacetin2472
aycacetin2472

13340 Puan

Arkadaslar. Tatil icin. Kuzenim gelicekk. Ailecek gelicekler. Kedilerinide bize getirmek mecburiyetindeler. Bizimki. Kiz. Onlarinki. Erkek.


Erkek 6 aylik
Kız 7 aylık


Napmamız lazım. 2side kısgınlığa girdi. Ayri odalarda tutsak. Geceleri birbirlerini isticekler bizi uyutmicaklar. Napmam lazım. Acil. Cvp verin. Ya bugun ya yarin. Gelicekler 2 side. Kısırlaştırılmamış. Onu söyliyeyim.

6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tutaycan
Artık 1 yaşından önce olmaz diye bir şey yok. 6-7 aylık kediler kısırlaştırılabiliyor ve çok da sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar. Hormon iğneleri hormonları baskılarlar ve bunun çok zararı vardır. Kansere sebep olabilir.
Birçok veteriner bu uygulamayı yapmaz.

tulaycan
tulaycan

857

yaşına girmeden kısırlaştırmanızı önermem zaten para derdine düşmeyen veteriner size 1 yaşından önce olmaz demesi lazım. bununla ilgili birçok akademik yazı var araştırabilirsiniz hormonları daha oturmamış oluyor çünkü. artık 6 aydan 12. ay arasına onu dizginleyecek iğneler var 3 aylık böylece çiftleşsede bir şey olmuyor veterinerinerinize sorabilirsiniz. en sağlıklısı bu. benim erkek kedime 6. aydan itibaren 3 ayda bir o iğneden vurduruyoruz bir buçuk yaşında kısırlaştıracağız. bu konuda veterinerlik fakültesinde ki hocaların engin bilgilerinden faydalanabilirsin. benim ablam veterinerlikte akademisyen ona güveniyorum takiplerini o yapıyor.

Duman14
Duman14

14039

Çok zor kokularını alıcaklar yani yapılcak bir şey yok kaçarlarsa bir de birbirlerine ne yapıcaksınız yani kısırlaştırmak tek yol böyle durumlarda

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Ever hormon ignelerinin zararli oldugunu bnde duymustum. Ve. Bursa. Uludağ. Veteriner Tıp. Fakültesinde. Aile dostumuz. 2 kedisinide Orda kisirlastirdi ve 2 side 7 aylikti. Bir sey olmadi. Ve bn. Cok baktim..herkez 6.7 aylik bir kedinin kisirlastilabilecegini. Soyluyor

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Duman14. Simdi kararlastirdik. Biz onlara gidecegiz. Ve biz ordayken kizimi kisirlastiracağiz. Beyki. Ordayken onlarin. Zibidiyide kisirlastiririz. Yinede tesekkurler

tulaycan
tulaycan

857

fakülteye götürüp kısırlaşacak derseniz tabikide kısırlaştırır size bilgi vermezler. ben düşüncelerimi söyledim karar sizin. buarada oluşmayan daha tam olmayan hormonu bastırıyor. siz bilirsiniz detaylı araştırma yapın bu iğneler zaten 4 yıldır türkiye de var ve birçok iyi veteriner artık direk kısırlaştırma yapmıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 737 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR