Kısırlaştırma

Nayeli
Nayeli

2785 Puan

Dişi Kedimi kısırlaştırdım. Şu an o kadar içim parçapinçik ki anlatamam. İçim gidiyor onu öle gördükçe ...saat 12.30 da çıktı ameliyattan ama tabi ki halsiz ve uyuyor şu an. Normal bi ameliyat olmasına rağmen şu an çok duygusalım, üzgünüm.
Ben şu an böyleyken,
büyük dertlerle mücadele edenler nasıllar acaba?
Allah'tan onlara acil şifa ve sağlık dilemek istedim sadece... hepimize ve sevdiklerimize güzel günler diliyorum

6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Geçmiş olsun,bende ilk üzülmüştüm ama sonra onun ne kadar iyi olduğunu gördükten sonra onun için en iyisini yaptığımı anladım. Sizin de böyle düşüneceginizi düşünüyorum,zor olan kısmi bir altlatsın,her şey çok iyi olacak.


Diğer konuda dediklerinize katılıyorum,gercekten çok kötü şeyler yaşayan hayvanlar var. Bizim yasadıklarımız onların yanında küçücük kalıyordur. Biz bu durumlarda bu kadar üzülürken çok kötü durumda olan hayvanların sahipleri ne kadar üzülüyordur kim bilir. Hem size hem onlara acil sifalar ve sağlık diliyorum

Nayeli
Nayeli

2785

Ona yere yumuşacık iki yatak hazırladım. Israrla yatağıma . İli yastık arasına yatıyor. Artık yerinden oynatmıyorum onu. Belli ki burda uyumak istiyor hanım . Ben ise mumya gibi hareketsiz uyumaya Çalışcam. Herkese iyi geceler miniklerinizi öptüm

Badems
Badems

12123

Tam 1 gün ağlamıştım :)) ve yine tam 1 gün olarak uykusuz şekilde başında beklemiştim ordan oraya zıplamasın, canı yanmasın vs diye. Zor iş, hayvan sevgisi bir kere içine girince insanın çok farklı şeyler ortaya çıkıyor. Çok geçmiş olsun en fazla 2 güne toparlayacak

hazalsenol
hazalsenol

10389

Geçmiş olsun. Benim kedim erkek ama operasyonu dişi kedi gibi oldu. Sizi çok iyi anlıyorum bir hafta onu o yakalıkla görmek kahredecek sizi de onu da. Ben bunu onun sağlığı için yaptığımı düşünerek ve onunla daha da fazla ilgilenerek ve yaş mama tarzı sevdiği şeyleri daha çok vererek bu bir haftada vicdanımı hafifletmeye çalışmıştım.

fatmatina
fatmatina

10460

Ben de aynı şeyleri yaşamıştım hem onlar hem bizler çok duygusal oluyoruz bu süreçte bizim sabah akşam antibiyotik iğnesi vurulacağından ve açıkçası evde yalnız bırakmak istemediğimden gözümün önünde olsun diye 1 hafta boyunca işe beraber gidip geldik her gün eşyalarını toplayıp çantasını hazırlayıp veterinere gidiyorduk iğneyi vurdurup ofise,iş çıkışı da yine bütün eşyalar oyuncaklar toparlanıp tekrar iğneye oradan eve modundaydık ama iyi ki o süreçte gözümün önündeydi hem bir yere zıplamasını vs engellemiş oldum hem her daim yanındaydım ilgilenebiliyordum mamasını yedi mi suyunu içti mi kontrol edebiliyordum hem de o yalnız kalmamış oldu.Umarım sizinki de en kısa sürede toparlanır çok geçmiş olsun..Ve daha büyük acıları olanlara da Allah yardımcıları olsun umarım hepsi atlatır..

Nayeli
Nayeli

2785

İçim rahatladı. Herkes sen çok hassassın. Abartma üzme kendini lütfen. içini ferah tut dese de elimde değil. İçim sızlıyor. Demek ki tek ben değilmişim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 881 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR