İstemeden Kedimi İncitiyorum :(

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813 Puan

Duman bana çok sataşıyor. Ben de ufaktan ittiriyorum pat diye yere yapışıyor. İstemeden sürekli incitiyorum. Az önce yine kolumla ittirmiştim ve sandalyeden düştü şimdi bana küstü gitti yattı :( bazen de yanlışlıkla kapıya sıkıştırıyorum. Üstüne hiç basmadım çok şükür. Ama işte her işe burnunu soktuğu için sık sık inciniyor. Siz de arada böyle oluyor musunuz? İstemeden kedinizi incittiğiniz oluyor mu? Yoksa sadece bende mi böyle oluyor?

7 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Duman size sataşmıyor , Oyun istiyor ki oyunları ısırma,yalama,tırmala şeklindedir :)


Sizi tavsiyem Onun İlgisini oyunlarla enerjisini tüketmek olacak.. 10/20 min kadar Oyun > Sakinleş > Zzzz..

bilgeeda
bilgeeda

4499

Benim kedim de her şeye burnunu sokuyor yemek yerken veya bir yeri temizlerken mesela, ben ittirmek yerine yaptığım işe olan merakını kaybetsin diye sevmeyeceği bir şeyi koklatıyorum kendi kendine gidiyor

whistle
whistle

1215

Bence durum aşırıya kaçtığında hafifçe ittirmenizde problem yok.Enerjisini atması içn kedi oltası falan almalısınız.Hem sizinle vakit geçirir hem de yorulur ve uyur üye arkadaşın dediği gibi

ozgeoyagnc
ozgeoyagnc

1957

Kediler çok meraklı hayvanlar olduğu için. Doğal olarak benimde kedim çok meraklı. :) Bir iş vs. bir şey yaptığımda veya yemek yediğimde vb. hemen yaptığım işe bakmaya geliyor ya da yemeğimi yemeye .Ben böyle şeyler yaptığında sırtına su yapıyorum çok az .Suyu sevmediği için hemen gidiyor. Ben herhangi bir fısfıs kutusuna koydum o zaman çok rahat oluyor. Bir fıs yaptığımda sırtına, hemen kaçıyor. Tabii ki su çok soğuk veya çok sıcak değil :)

RavzaBetul
RavzaBetul

1865

Benim kedim de öyle ama artık ittirmemeye çalışıyorum ama bazen bildiğin saldırıyor

Tekirvenusi
Tekirvenusi

4481

Duman seninle oyun oynamak istiyor olabilir bazı yavru kediler çok meraklı ve oyuncu olur😋

ferhat05
ferhat05

15802

Benim de kedim öyle. Şşşt diyince hemen bırakıyor eğer 2 saniyeliğine bile kafamı çevirsem yine aynı şeyi yapmaya başlıyor. Aynı şekilde ayak ve ele saldırma huyu da var. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Tek bana değil herkese yapıyor, oyun olarak yaptığı belli. Koltuğun kenarında el görünce hemen arkasını sallayıp atlıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR