Kedi Kısırlaştırma

Melike78899
Melike78899

694 Puan

Erkek kedim kızgınlığa girdi kısırlaştırma yapacağım ama bu dönemin geçmesini bekliyorum. İlk kızgınlığı ve bir bilgim yok erkek kediler yılda kaç defa kızgınlığa gelir ve kaç gün sürer bilen var mı çünkü 13 aylık ilk defa şahit oldum kızgınlığına yardımcı olursanız sevinirim.

4 CEVAP

mehmetsen
mehmetsen

320

kısırlaştırmanız hem sizin hem de kedinin açısından çok daha sağlıklı olur. Kedinizin evin çeşitli bölgelerine işememesini istiyorsanız ilk fırsatta kısırlaştırmalısınız.

Faytekin
Faytekin

11982

Erkek kedilerin kızgınlığı geçmez ,onun için bekliyorsaniz beklemeyin hic ,dişi kediler gibi değiller, veterinerinize danışıp bi an önce opeasyonu yaptırın yoksa çok başınız ağrır.

Melike78899
Melike78899

694

Tamam teşekkür ederim kedim ameliyat geçirdi ve o yüzden bu zamana kaldı kısırlaştırması bilmediğim için sormak istedim.

sforselin
sforselin

119776

Erkek kediler için kızgınlığın beklenmesine gerek yok. (Hatta hekimimizin söylediğine göre yöntemleri artık çok daha iyi olduğundan dişi kediler için bile sıkıntı olmuyormuş kızgınlıkta olması.)
Erkek kediler kızgınlıktaki bir dişinin kokusunu aldığı sürece kızgınlıkta kalıyorlarmış. Tahammül edemeyeceğiniz kadar uzayabilir de yani. Kızgınlıkta olmasının bir sakıncası yok. Geçmiş olsun şimdiden.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 306 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR