Aciill! İç Parazit

aybikeyyy
aybikeyyy

1202 Puan

Kedime kuru maması ve haftada bir ev bir iki tatlı kaşığı ev yoğurdu dışında şuan hiçbir şey vermiyorum. İshali kusması yok tüyleri sağlıklı ama kumunu temizlerken fotoğraftaki gibi bir şey gördüm. İç parazit aşılarını düzenli bir şekilde yaptırıyorum. En son yaptıralı daha 1.5 ay ancak oluyor. Kedim hiç dışarı çıkmıyor ben de başka kedi beslemiyorum. Yarın ilk iş veterinere soracağım ama çok endişeliyim. Kedisi parazit olan varsa bu şekilde mi görünüyor? Aşıya ve bu beslenme tipine rağmen ishali yokken parazit olabilir mi?


12 CEVAP

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Benim kedilerimin ikisindede var. Birinin karnı şiş poposu kırmızı birinin dışkısında küçük pirinç tanlerine benzer şeyler var.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Parazit aşılarını yaptırdım İnşallah iyileşirler.

aybikeyyy
aybikeyyy

1202

Fotoğraftakine benzer bir şey gördünüz mü? Uyku haram oldu çok endişeliyim. İshali var mı kedinizin? Acaba ishal olmadan da iç parazit görülebiliyor mu?

ecematara
ecematara

1005

Parazit öyle sanıldığı sadece çiğ et yüzünden meydana gelmez. Kuru mama da çok açıkça sebep olabilir çok şaşılacak bir durum değil

Geçmiş olsun iç parazit hapı verdi ise bir iki güne geçer sanırım geçen hafta benimde kızımın nefesi çok ağır kokuyordu iç parazit dedi veteriner hap ıcirmisti

aybikeyyy
aybikeyyy

1202

Size de çok geçmiş olsun. Her gün yeni bir şey öğreniyorum cidden. Ben parazitse en azından ishali ya da kusması olur. 1 2 hafta da sürer herhalde diye düşünmüşüm. Bugün veteriner 24 saat içinde neredeyse hepsini döker dedi. Nefesinin ağır kokması da demek parazit belirtisi olabiliyormuş. Çok ilginç.

Cngzhn
Cngzhn

5661

Insallah iyilesir

whistle
whistle

1215

iç parazite benziyor.içparazit aşısı ya da hapını yutturmadı mı veterineriniz?

yuceuzay
yuceuzay

874

kendisi bir iç parazit.. tahminimce kendisi bir kancalı kurt veterinere gitmeniz gerek tabiki kesin tanı için

aybikeyyy
aybikeyyy

1202

Veterinere götürdüm. Korktuğum başıma geldi. Kuru mamadan başka hiçbir şeyle beslemediğim, aşısını yaptıralı 1.5 ay olan kedim parazit olmuş.

aybikeyyy
aybikeyyy

1202

Kuru mamanın parazit yaptığını ilk defa duyuyorum. Değiştirmeli miyim sizce mamasını? Bir kere bir iki çay kaşığı kadar yaş mama denemiştim belki o da sebep olmuş olabilir o zaman. Kendimi koruyabilmem ve kedimin bunu daha hızlı atlatması için önerisi olan var mı?

aybikeyyy
aybikeyyy

1202

Bir de 2 ay oluyor sahipleneli. Önceki sahibi kendi ne yiyorsa onlardan da veriyormuş mamasının yanına. Bana aşıları tam demişlerdi fakat aşı karnesi kayıpmış. Ben sahiplenince aşısının vakti geçmiş olabilit demişlerdi hemen aynı gün yaptırmıştım. O zamandan mı var acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR