Laf Dinlemiyor Ve Tüyleri Çok Dökülüyor.

votki
votki

237 Puan

kolay gelsin iyi çalışmalar...
benim jack russel kırma köpüşüm var.3 yıl önce yolda buldum.önceleri daha ürkekti şimdi daha iyi fakat evde halı seremiyorum özellikle koridora idrarını yada diğerini yapıyor.önce kızıyordum elbiselerimi parçalıyordu.şimdi ise çişini yapıyor.sokağada çıkıyor anlam veremiyorum.canı istese banyoya yapıyor.birde tüylerini sürekli kestiğim halde çok dökülüyor aşırı derecede evde herşey köpek kılı oldu.ne yaptıysam durmadı.bana yardımcı olurmusunuz.iğnesi varmıdır?

16 CEVAP

Furminatör alın. Köpek o her sozunuzu dinlemez. Egitin

ilanekle
ilanekle

8389

3 yıl önce sahiplenirken tüy dökeceğini düşünmediniz mi? Lütfen yanlış anlamayın!!!
Bu tüy dökülmesi hep varmıydı yenimi başladı yeni başladıysa kesinlikle veterinere başvurun. Eğer hep olduysa her gün balkon gibi temizleyebileceğiniz bir yerde tarayın bir güzel işe yaramıyorsa sarımsak tabletler var tüy dökmesini engelleyen veterinerinizden alabilirsiniz.
Tuvalet konusu ise günde en az 2 kere çıkardığınızdan emin iseniz çiş yaptığında kızın ve bir odada veya bir yere bağlayarak 15 dakika yalnız bırakın. Tuvaletini yaptığı seri bol sirkeli suyla silin.
Bide önemli bir noktaya vurgulayım eğer köpeğiniz erkek ise ve kısırlaştırılmamış ise bu çiş mevzusundan kurtulamazsınız çünkü siz istediğiniz kadar silin evi işaretlemek amacıyla tekrardan yapacaktır. Onu kısırlaştırmanız gerekir.
NOT: tüy dökümü genelde mevsimsel olarak döküküp yerine yenisi çıkar bu süreç biraz uzun sürer fakat bir süre sonra bu biter.Eğer dökülen yerde yeni tüyler çıkmıyorsa kesinlikle veterinerle görüşünüz.

ilanekle
ilanekle

8389

Kral köpek ailesinden yardım istemenizi öneririm arayarak iletişime geçebilirsiniz. Onlar size yardım eder.
Tüy dökümü için köpek yeleği giydirin veya bir t-sört bu tüylerinin evde dağılmasını engeller. Bide bir tarak vardı 15 günde bir taranıyordu tüy dökümünü engelliyordu şuan adı aklımda değil araştırmanızı öneririm.

ilanekle
ilanekle

8389

Belki işe yarar. Çok tuvaletini yaptığı yerlere köpek uzaklaştırıcı spreyden sıkın. Genelde kemirme davranışını engellemek için yapılır ama bu konuda da işinize yarayabilir.

votki
votki

237

iyi akşamlar ben onu kemerburgaz da buldum.sahiplendim.daha önce çok köpek cinsi baktım ama bunun tüyü çok dökülüyor,kısırlaştırmışlar erkek.bulduğum günden beri var tüy dökümü.mamasını değiştirdim sarımsak tableti verdim olmadı :( sabah akşam çıkarıyoruz.bilerek yapıyor onun farkındayım.evde 2 kişiyiz kızım ve ben.illa koynumuzda yatacak.ya kızımla ya benle.kendi kafasına göre canı isterse banyoya gidiyor tuvaleti gelince.ne yapacağımı bilmiyorum :(((

votki
votki

237

tşk ederim haysevderneği :)

Liyalimm
Liyalimm

615

Haysevdernegine katiliyorum. Furminator kullanin cok ise yarıyor

Liyalimm
Liyalimm

615

Mamasi ne

Liyalimm
Liyalimm

615

Acana kullanin cok iyidir acana

Liyalimm
Liyalimm

615

Nd de guzeldir

votki
votki

237

pro plan somon balıklı mama kullanıyorum

ilanekle
ilanekle

8389

Pro plan pek iyi bir mama değil. İsterseniz içeriğine bakın.

ilanekle
ilanekle

8389

Veterinerler çok tavsiye eder ama hic iyi değil.
Profine, acana, orijen ve N&D mamalar iyidir onlara bak istersen.

ilanekle
ilanekle

8389

Neden kötü bir mama olduğunu öğrenmek için tıklayın

votki
votki

237

mamasını değiştiriyemmi peki ? liyalimm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4967 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR