Kopegimde Mantar Ve Yemek

Jovinna
Jovinna

288 Puan

Köpeğimde kanli ishal tedavisi gordugu zamanlarda kakası duzelsin diye pirinç-tavuk ve tavuk suyunu karıştirip veriyorduk sanıyorum ki bu durum mantara yol açtı. Mantarı için veterineri kantron yagi surmemizi soyledi. Peki bu süreçte pedigree biftekli yaş mama versek bir sıkıntı olur mu? (Normal mama yemiyor)

5 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Farklı markaları deneseniz daha iyi ayrıca mantar hemen tedavi edilmez ve bu kadar uzun süre yaş mama yemesi de farklı bir rahatsızlığa yol açabilir fırsat bu fırsat diyip çiğ beslenmeye geçmeniz en iyisi olur.

Jovinna
Jovinna

288

Çiğ derken nasıl yani?

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Barf beslenme stili araştırın bu konuyu kesinlikle evcil hayvanlar için en sağlıklısi budur. Pet fooled adlı belgeseli izleyin ki neden kuru mama kullanmamanız gerektiğini daha iyi anlayın. Ondan sonra da barf beslenme ile ilgili araştırma yaparsınız

didarkardes
didarkardes

3169

burada barf besleme yapmayan birçok kişi barf besleme öneriyor çok iyi araştırmanız lazım bu konuyu yapabileceğinizden eminseniz geçmeniz en doğrusu:))

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Kötü yapılan bir barf beslenme bile 250 TL'lik mamadan iyidir. Kendi imkanları el vermiyor diye imkanı olan insanların yapmasını istemediler mi? ( Ben dahil)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 364 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR