Pro Plan Tavuklu Hindili,Somonlu Kullananlar???

Htcozlp
Htcozlp

24230 Puan

Merhaba,öncelikle 2 kedim için de uzun zamandır Nd düşük tahıllı balıklı mama kullanıyordum.Bir kedimin kan tahlilinde yüksek proteinli beslendiği için karaciğer enzimlerinin yüksek olduğunu söyledi hekimimiz.Ben de mamayı değiştirme kararı almıştım.Pro plan somonlu kısır mama aldım ve yavaş yavaş geçiş yaptım,hala karıştırarak veriyorum.Bu süreçte bile kakaları daha az kokmaya başladı.mama bitmek üzere ve ben 10 kg alacağım hazır indirimler varken.Almak istediğim bir sitede somonlunun 10 kg si yok.Hindili ve tavuklu var.Fakat tekrar geçis yaparken sorun olur mu çok emin olamadım.Farkli bir siteden somonlu almaya da cesaret edemedim. Somonlu kısır mama aldığınız site öneriniz varsa onu da paylaşırsanız çok sevinirim.tavuklu hindili kullananlar memnun mu,bunu da merak ediyorum.
Proplan kotu cis kullanma diyenler olacaktır, tek bu mamada sabit kalmayı düşünmüyorum 4 5 ayda bi rotasyon yapacağım.Bircok mama araştırdım ama içime bu sindi şimdilik..
yorum yapanlara şimdiden teşekkür ediyorumm

3 CEVAP

catguardian
catguardian

2970

nd somonludan proplan somonluya geçiş yaptık 10kgydi ikisi de. biz de ben n 11 den aldım stt01.22ydi ve 378tlye almıştık

Htcozlp
Htcozlp

24230

Yakın zamanda mı aldınız acaba,satıcının ismini hatırlıyorsaniz paylaşabilir misiniz?

Htcozlp
Htcozlp

24230

Başka kimse kullanmiyor mu:/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR