Kopegımde Mantar Var Acıl

Jovinna
Jovinna

288 Puan

Arkadaşlar nolur yardim edin köpeğimde mantar başlangıcı var evde nasil tedavi edebilir kullanabileceğim ilac var mi ?? Onerdiginiz ilac ya da.. insanlara kolay kolay bulaşır mı acaba tabi kopegimizi de seviyoruz ama şu pandemi zamaninda hastaneye gitmek zor olur ona gore önlem alalim lütfen basindan gecenler tavsiye versin

6 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Pandemi döneminde insanlar sürekli gereksiz nedenlerden dışarı çıkıyor markete gidiyor parklara ve gezmeye gidiyor ama konu veterinerler olunca kimse dışarı çıkmıyor niye anlamadım. Sağlık sebebiyle veterinere gitmeyerek hayvanınızin sağlığına zarar veriyorsunuz evde tedavi uygulayamazsiniz veterinere gidin.

Jovinna
Jovinna

288

VETERINERIM KANTRON YAGI KULLANIP GECINCE GELMEMI SOYLEDI GITMEDIM DEGIL BOŞUNA BURADA YARGILAYIP DURMAYIN! BU YONTEM BANA YETERLI OLMAYACAKMIS GIBI GELDIGINDEN BASINA GELENLERE SORUYORUM BILIP BILMEDEN MUHALEFET OLMAZSANIZ SEVINIRIM.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Hastaneye gitmek zor demişsiniz?
Veterinere gittiyseniz dediklerine sagdik kalın yeterli

Jovinna
Jovinna

288

EVET HASTANE DIYORUM VETERINER DEMIYORUM FARKINDAYSANIZ. HANI KOPEKTEN BIZE DE BULASABILIR YA ANLATABILDIM MI

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Ben çok yanlış anlamışım kusura bakmayın.
"insanlara kolay kolay bulaşır mı acaba tabi kopegimizi de seviyoruz ama şu pandemi zamaninda hastaneye gitmek zor olur " Köpeğimizi de seviyoruz dan sonra ama gelince köpeğinizi sevsenizde vete gitmeyeceginiz gibi bir anlam çıkarttım yanlış anlaşılmış.
Veterineriniz hastanedeki çoğu doktordan daha bilgili olacaktır kendiniz için de ona danışabilirsiniz.

Cook
Cook

122021

İnsana çok kolay bir şekilde bulaşabiliyor maalesef.Bulaşırsa siz de kantaron yağı uygulayabilirsiniz mantarın başladığı bölgeye ilk çıktığında fark edip sürerseniz kısa sürede yayılmadan geçecektir.Geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 430 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR