Köpek Tuvalet Eğitimi

cemberke
cemberke

731 Puan

Merhaba 4 gün önce köpek sahiplendim çok şükür hemen alıştı ağlaması geçti tuvalet eğitimi ve komut eğitimine başladım (2.5 aylık). Tuvalete balkona çıkarıyorum ama kışın soğukta zor olur şuan pek sıkıntı olmuyor ama. Tuvalette dusakabine yapmasını istiyorum ama koyduğum an yere yatıyor ve birşey yapmadan kalıyor korkuyor mu acaba nasıl alıştırabilirim? Yere sermeli olan çiş pedi mi almam lazım yardımcı olur musunuz?


3 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

yemekten kaç saat sonra yaptığını gözlemleyin not alın. çişini de takip edin not alın ondan sonra o saatler yaklaştığında banyoya gidin ama kucağınıza alıp falan götürmeyin öpücükle ıslıkla falan çağırın oyuncak alın bir de çekiştirme oynayabileceğiniz, sonra banyonun girişinde biraz çekiştirmece oynayın saati gelince içeri girin yapana kadar bekleyin.
ya da 3 saatte bir banyoya gidin banyoda oyun oynayın sürekli hareket halinde olmasını sağlayın ve boşaltım yapmadan çıkmayın. kakasını yaparken köpeğe müdahale etmeyin.yanlış bi yere yaparsa ona tepki göstermeyin. zamanla kabine doğru daha kolay yönlendirirsiniz.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

kopekler 4 ayliga kadar cislerini ve diskilarini tutamazlar, kopek citi alip icine cis pedi yerlestirmeniz lazim

Mervd
Mervd

1802

Youtubeda havhav tv kanalını izleyin harika şekilde köpek eğitimi ile ilgili eğitim bilgileri var . Çok yardımcı oluyor. Bakmanızı öneririm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 469 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80560 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR