Bebek Ve Kedi

Queeninannesi
Queeninannesi

1353 Puan

Arkadaşlar merhaba. Ailemize yeni bir üye daha katılıcak :) sorum şu kedim için nasıl bi değişiklik olur yani bebeği kıskanırmı ya da sinirlenir mi yani hissedermi bunları ?

10 CEVAP

tulaycan
tulaycan

857

benim komşumun kızı 2 yaşında bize geldiğinde kedinin kuyruğunu tuttuğunu gördüm bir kere normalde takip ederim. sonra dedim kedim bir şey yapmasa bari diye koştum ama emin olun çocuk olduğunu hissediyorlar çocuklar ne yaparlarsa yapsınlar olmamış gibi devam ediyor kediler. ve bir bebek tabikide bir hayvan la büyümeli sahiplenme ve merhamet duygusunun gelişmesi için. umarım anlaşırlar :)

Badems
Badems

12123

Hayir ilgisini eksik etmezseniz, her zamanki gibi ilgi alaka gosterip bir sey hissettirmezseniz hicbir sorun olmaz. Bebegi hissetmesine izin verin ama, odasini esyalarini koklatin. Dogduktan sonraki bir ay yaklastirmayin sadece. Sonra buyusunler beraber miis gibi

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Bebeğim bir kediyle büyüyeceği için çok şanslı :) teşekkür ederim hepinize

Shewky
Shewky

1018

Hayırlı olsun, bebeginizi sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız umuyorum. Bebeklerin bağışıklık sistemi için evcil hayvanlar son derece faydalıdır diye biliyorum.

Siz genede yanlız bırakmayın:) yok kıskanmaz hayvanlarda öyle bir duygu yok:)

Badems
Badems

12123

Hayırlı olsun :) Kıskanır tabii ki , ama şöyle adım adım gitmek gerekir. Evde birlikte olmalarında tabii ki hiçbir sakınca yok ama ilk 1 ay aynı odada uyumasınlar. Birinci aydan sonra sizin gözetiminizde yaklaşmasına izin verebilirsiniz. Bu süre boyunca kedinizden asla ama asla ilgiyi eksik etmemeniz lazımi ettiğiniz zaman sıkıntılar ortaya çıkar.

Puppy730
Puppy730

112805

Bence siz, onlar birbirlerine alıştıktan sonra sizin yüzünüze bakacaklar mı diye strese girin. :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bunun yardımı dokunacaktır. Blog sahibi 2 yetişkin kedi sahibi ve bir oğlu var.https://kedilibirhayat.com/2014/06/13/kedi-ile-bebegi-nasil-tanistiracaksiniz-kedili-bir-hayattan-kedili-ve-bebekli-bir-hayata-gecis-uzerine-bilgiler/

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Teşekkürler :)

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

ilgiyi eksik etmem o benim ilk göz ağrım :) ama yine de tereddütteyim strese girermi kıskanırsa diye :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 859 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80476 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR