Spectrum Kedi Maması

5 aylık tekir cinsi bir kedim var. Spectrum kedi maması kullanıyorum bir ara LaVital aldım ama hiç memnun kalmadım. Spectrum kullanmaya devam edeyim mı ? Bu mama hakkında yorumlariniz neler ? İnternet sitelerinde oldukça iddialı bilgiler var.

7 CEVAP

Eski sahibi tavsiye etti sürekli kullandım hatta yarın yeni bir paket daha geliyor kitten 38 serisini kullanıyorum tüy dökülme sorunu LaVital kullanırken vardı artık hiç yok oldukça sağlıklı. İnanın anlamıyorum ve oldukça kararsızım kimisi sizin gibi onermezken kimisi kullanmaya devam etmemi tavsiye ediyor. Ne yapsam bilemedim.

Bir çok forum da sormama rağmen olumsuz cevapları aldığım tek yer burası oldu aklımda soru işaretleri oluştu biraz daha kullanıp kedimin durumuna göre karar vericem hepinize teşekkür ederim

Gofretsla
Gofretsla

116585

İyi bir marka değil
Tahılsız serisinde et bile yok hangi serisini kullanıyorsunuz? Bunu size kim tavsiye etti? Siz kedinizi almadan önce mama araştırmadınız mı?

Gofretsla
Gofretsla

116585

Et oranı bile doğru düzgün yazmıyor tahıl var falan bence kullanmayın ekonomik olması önemli mi

Merhaba
Hiç iyi bir mama değil ben N&D tahılsız kullanıyordum şimdi BOZİTAYA geçtim köpeğim çok sağlıklı

batuhantopcu
batuhantopcu

103324

Uzun bir süredir kedim için tahılsız olanını kullanıyorum. Şöyle söyleyebilirim ballandıra ballandıra anlatılan ithal tahılsız mamalardan çok daha olumlu etkileri oldu kedim için. Esmer pirinç hemen hemen bütün tahılsız mamalarda kullanılıyor bu mamada da var. Ayrıca en güzel özelliği de yerli bir firma olmaları.

Bir noktada sizinle aynı düşünceler içerisindeyim sanırım daha fazla fırsat verilmesi gereken bir marka. Açıkçası mamalar için bir fiyat aralığım yok ama çoğu ithal mamaya içeriğine değil de daha çok ismine para veriliyor gibi hissediyorum. Bundan dolayı fiyat/performans olarak iyiyse ancak o mamayı almayı uygun buluyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1973 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR