Merhabalar. Kedim Çok Küçük Olmamasına Karşın Parmak Kemiriyor.

nadideuster
nadideuster

331 Puan

Yani şöyle söyleyeyim. Parmağımın birini ağzına alıyor kemiriyor emme gibi değil tam olarak. Midesi bulanacak diye çekiyorum biraz da canımı acıtıyor ama yok. İlla yapacak o hareketi çok tuhaf geldi bana. Ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim.( Dişlerini kaşıyabileceği oyuncaklar var.)


6 CEVAP

Elviss
Elviss

2693

Merhaba benim kızımı da sütten çok erken kestikleri için emme refleksini bırakmamıştı şuan bir buçuk yaşında olmasına rağmen hala kulak mememi emiyor mır mır mır patileriyle masaj yapar gibi hareketler yapıyor vet. ne kadar büyürse büyüsün bunu engelleyemezsiniz dediği için engellemeye çalışmadım bazen sabahları gelip kulak mememi emmeye çalışarak kahkahaya boğuyor beni kedinizde herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum ama yinede uzmanlar daha iyi bilir.

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Kemiriyor derken tam anlamadım ama benim kedim 8 aylık hala oyun oynarken parmaklarımı ısırıyor acayip gelmedi bana

vhope
vhope

2508

Sütten erken kesilmiş olabilir. Benim kedim de yumuşak bulduğu her yeri emip ısırırdı. Ya da dişleri kaşınıyordur. En iyisi ve her sizi ısırmak istediğince oyuncağı ısırmasını sağlayın. İşe yarayabilir. Kum eğitimi misali :)

harikayanadur
harikayanadur

105997

Frank ve benim oğlum Anatolia ne kadar benziyorlar birbirlerine resimlerini tek tek inceledim ne kadar tatlı oğlumun ikizi :) hareketler bile aynı biliyor musun aynı sorun bizdede vardı ben çok korkuyordum öyle yaptığında sonra elime polar eldiven takmaya başladım onunla oynarken hem cırmalamayı bıraktı hemde öyle emmeyi bıraktı. aynı zevki alamadı demek ki. sizde bir deneyin isterseniz. :)

nadideuster
nadideuster

331

Parmağımı ağzına alıyor. Boğazına kadar çekiyor parmağı, ısırıyor dışa doğru kalan kısmı ama bunu ona kalsa 3-4 dakika yapacak. Tutuyor bir de elimi çekmeyeyim diye

nadideuster
nadideuster

331

Çok teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1648 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR