Kedi Almak İstiyorum Annem İzin Veriyor Ama Babam İzin Vermiyor Ne Yapmalıyım?

Kedi almak istiyorum annem izin veriyor ama babam izin vermiyor ne yapmalıyım?
Lütfen cevap verin...

11 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Bak sana ne dicem. Baban izin vermiyorsa alma. Ama bunu o çok istediğin yavru için yap. Fakat bu demek degil ki kedi bakamayacaksın. Babanla anlaşma yap ve eve geçici yuva arayan bir kedi getir , hem sen sorumlulugun nasıl olduğunu anlayacak ve daha rahat karar vereceksin hemde baban bu süre zarfında kedilere ilgi duyacak ( bu isi kediye bırak onlar kendini herkese sevdirir.) Kediye bakma işi bitince eğer sana sorumluluğu zor gelmediyse babanla konuş ve bir kedi sahiplenmeye hazır ol. Eğer hala izin vermiyorsa alma! Alma ki kedilerden biri daha şu dünyadan kopup gitmesin.

Findikzeynep
Findikzeynep

2289

Benimde babam izin vermiyordu . O yüzden köpek aldık
Babanın izin vermesi için derslerine cok calış odani topla babanın hoşlanacağı şeyler yap
Baban en sonun derki kendi sorumluluğunu üstlenebiliyorsa kedinin sorumluğunuda üstlenebilir der
Ama eğerki olursa baban izin vermez ise
Köpeğe ısrar etmelisin
Nedense babalar köpeğe izin veriyorlar
Sana iyi şanslar dilerim:))

Duman14
Duman14

14039

Evde kedye sadece sen bakamazssın ev ahalisinin ilgilenmesi lazım bir yandan okulda olcaksın annen bakabilmeli tuvaletini sen temizlemelisin kediyi isteyen sensin sonuçta kediler bir şeyleri tırmalamayı sever benim kedim koltuğun altını yırttı mesela koltuğun altı bomboş ama ailem bunu dert etmedi ağır tepkiler vermeyeceklernden kediyi seveceklerinden emin olduğun zaman bir daha iste birde kedi masrafıyla gelir ailene almak istediğini ama belli bir masrafı olacağından bahset sonradan bütün masrafları babanın önüne dökersen kötü olur benim başıma geldi bu ailenede dürüstçe bahset masrafından yapabileceklerinden ama sorumluluk sahibi olduğunuda söyle sana tavsiyem yaza doğru sahiplenmen bu şekilde 3-4 ay rahatça takip edebilirsin okul ve ders sorunun olmaz babana kedilerin iyi özelliklerinden bahset çok şirinlik yapıyorlar de kedi videoları göster ama sık boğaz etmeden habire başına kakma kedi alma durumunu bu onu sinirlendirebilir lütfen bir hevesle alma sonradan sokağa düşmesin ömürlük sahiplen :))

Findikzeynep
Findikzeynep

2289

ilanekle çok haklısın!!!!!

Duman14 senin dediklerini yapacağım
İnşallah babam izin verir

Aslında babaların genelde ders notlarına karşı zaafı vardır onu dene.;)

Teşekkürler cevaplarınız için hepsini deneyeceğim...

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Öncelikle mutlaka babanızdan izin alıp kediyi sahiplenin çünkü ilerde sıkıntı çıkarsa ilerde onun içinde sizin içinde daha zor olur... babanıza kedinin sorumluluğunu kaldırabileceğinizi gösterin gerekirse geçici yuva arayan kediciklerden birini sahiplenin ve böylece kendinizi kanıtlayın böylelikle babanızın ikna olması kolaylaşır annesinden de ikna konusunda yardım alabilirsiniz... ve sizden bi ricam var lütfen bi sokak canı sahiplenebilir misiniz bu soğuk havalarda yuvaya ihtiyacı olan kedicikler var... umarım ikna ederseniz kolay gelsin

Evet öyle izin verebilir

serry
serry

1236

aynı durum bizde de vardıı annem izin veriyor fakat babam istemiyordu:) fotoğrafta gördüğünüz oğlumu bir gün habersizce babamın evde olmadığı bir saatte sahiplendim ve eve getirdim babam geldiğinde ise kabullendi emrivaki oldu sanırım:)))

☺☺

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2870 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR