Kedi Kumu Sorunsalı

Edadv
Edadv

1437 Puan

Merhaba, Kedi kumunu her tuvaletten sonra düzenli temizliyoruz ayrıca gün içinde düzenli havalandırıyoruz. Ne kadar sürede tamamen değiştiriliyor? (Kalın taneli bentonit kum)

4 CEVAP

Badems
Badems

12123

2 haftada bir değiştiriyorum ben

Haftada 1 ya da kirletme durumuna göre 2 haftada 1 de olabilir

Bu tamamen isteğinize bağlı kediden kediye fark eder bu durum yeterince kirlendigini hissederseniz çamaşır suyuyla iyice yıkayıp kurulayın yeni kumunu koyun.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Kalin tanelo kullaninca 2 hafta anca dayaniyor 1 haftada konple atip yeniledigim oluyor her gun mutlaka cisini kakasini alir uzerine biraz yeni temiz kum eklerim. Ama ince kalin kalirisimi kullandigimda 3 hafta hatta 4 haftaya yakin yettigi oluyor cunku kum temiz kaliyor her gub topaklananlari atip biraz daha kum ekledigim icin ve ince tanelo iyi topaklandihi icin camurlasma ve pis kumlarin temiz kuma karismadigi icin daha uzun sure idare edebiliyorum.
Yani bu dutum kullandigin kuma bagli ama genelde kumlarin arkasinda da 2 ile 4 hafta yazar ama olur da kum kirlenirse daha erken komple atip yeni koyabilirsin ben kedi tuvalet torbasi kullaniyorum torbayla atip yeni torba koyup kumu dokuyorum daha pratik ve hijyenik oluyor oenririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 841 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR