Kedim İshal Arada Kanlı Oluyor Yardm Lutfen

egzocan
egzocan

2031 Puan

Arkadaslar kedim 7 aylik neredeyse tum asilarini oldu . Dunden beri ishal belirtisi var ara ara kanda bulunuyor. Fakat keyfi yerinde istahi yerinde hareketli sadece ishal . Et yedirdikten sonra boyle oldu . Haslanmis patates yedirdim biraz duzelir gibi oldu aksam mama verdim bugn yine kanli ishal bu konuda ne yapabilirim ayni sorunla karsilasan arkadaslar yardimci olursa sevinirim . (Veterinere goturmeden kendim cozmek istiyorum problemi )

3 CEVAP

Öncelikle merhaba, kaç gündür ishal onu sormak isterim ara ara kanda geldiğine göre bağırsak epiteli tahribasyona uğramış durumda. Bazen protozoon etkenlerde bu tür nedenlere sebep veriyor. Yedirdiğiniz et çiğ miydi ve ne kadar miktar verdiniz. Normalde nasıl besliyorsunuz bunların hepsinin detaylı cevaplarının alınması gerekir. Şuan iyi diyorsunuz ama yoğun ishallerde hayvanı kaybetme durumu dahi olabiliyor. İyiyken güvendiğiniz bir kliniğe giderseniz tedaviye daha çabuk cevap verecektir.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bu öyle tavsiyeler alıp evde çözülebilecek bir problem gibi gözükmüyor. Normal ishalde değil kanlı. Bence vakit kaybetmeden veterinere götürün

egzocan
egzocan

2031

Dun basladi patetesten sonra duzelir gibi oldu . Verdigimiz et miktari bi yarim cay tabagi kadarsi ama et yagliydi. Keyfi yerinde aktif kedi ama ishal devam ediyor . Mama vermeyi kestim su icirmeye calisiyorum. Yarin goturucem veterinere bugun goturme sansim yok yarina kadar en azindan elimden geleni yapmak istiyorum .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 595 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR