Yetişkin Kedime İştah Açıcı Bir Kedi Maması?

Pativer
Pativer

1978 Puan

Kedime iştah açıcı bir mama önerirmisiniz ??

15 CEVAP

Kedilerinizin bayıla bayila bir çok kedi mamasını yemesi sandığınızın aksine kullanılan tanlandırıcılardan kaynaklanıyor en kaliteliler bile dahil. Bazı mamalar bitkisel tatlandırıcı kullanıyor onlar hariç diğerlerinin zararlı olduğunu düşünüyorum. Deneme paketlerinden alıp mamalara tepkisini görebilirsiniz kedinizin. Ben Spectrum kullanıyorum yerli bir mama oldukça memnunum onu kullanmaya başladığımdan beri tüy dökme sorunu hiç kalmadı tavsiye ederim.

Mama sandığımızdan büyük bir pazar ve büyük markalar bu pazarda at koşturmak için her yola başvuruyor. Veterinere mama için gittiğinizde bile bir çoğu hekim kimliğinden çıkıp esnaf kimliğine bürünüyor. bence kimsenin denemesinde zarar yok bu benim bildiğim herkesin fikrine de saygı duyarım lütfen yazdığım şeylere kesin olarak yanlış bu hayır olamaz demek yerine kendi fikrinizi belirtin usulünce.

*********nın mamalarından kat kat daha kaliteli olduğunu denedim biliyorum uzun zamandır spektrum kullanıyorum oldukça memnunum kedimin durumuda gayet iyi bu benim görüşüm bence spectrum iyi bir mama on yargılı yaklaşmayın.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Acana,ORİJEN. Özellikle N&D ndnin kokusu çok fazla et oranı fazla olduğu için kesinlikle öneririm

Badems
Badems

12123

Neden iştahlı olsun ki, mu zayıf ? Eğer günlük yemesi gereken öğünü yiyorsa hiç bulaşmayın iştah açıcı şeylere, sonra kilodan kurtarmak zor oluyor.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Sanırsam ROYAL canın kullaniyordunuz?

Gofretsla
Gofretsla

116585

Hayır spectrum kalitesizdir sakın adım dahi atmayın

Badems
Badems

12123

Evet spectrum yeni yerli bir mama fakat içeriğine baktığınızda mısır gluteni, buğday ve çelişkili bilgiler var. %34 protein diye bahsedilen kısır kedi mamasında "kurutulmuş tavuk proteini , kurutulmuş balık proteini" olarak bahsediliyor. Direkt balık ve tavuk bile değil. Çok mantıklı bir mama değil bence. Zaten bence biz bu mama üretimi konusunda da iyi değiliz misal; *********. Neden inatla iyi olmadığımız şeyleri de üretmeye çalışırız anlamıyorum. Tabii ki tercih sizin. Başta tüy dökümünü kesmiş olabilir fakat acısını sonra çıkartabilir.

batuhantopcu
batuhantopcu

103324

Spectrum peptigest34 maması yere göğe sığdıramadığımız bir çok mamadan çok daha kaliteli. 1 sene boyunca orijen kullandım kedim oldukça hareketsizdi ve müthiş tüy döküyordu. 2 aydır spectrum kullanıyorum ve kedim hem hareketlendi hem de tüy dökmesi ortadan kalktı. Royal canin gibi aroma bombaları kedi mamalarının tavsiye edildiği bir sistemde spectrum mamaları kötülemeyin. Bence artık ithal mama tezgahlarından biraz sıyrılmamız gerekiyor. Orijen acana nd gibi mamaların tanıtımlarında öne sürdükleri taze et içeriğinin yanlış bir yönlendirmeden ibaret olduğunu anladığımdan beri bakışım değişti. Buyrun sizde okuyun
http://www.groupsns.com/hakkimizda/hangi-seri-ona-uygun/

Badems
Badems

12123

Usulunce derken anlamadim ? Yerli yersiz konusmazsak eger sevinirim. Sizin tercihiniz tabii ki bu da benim gorusum demek mi usulsuzluk. İstedigime hayir derim istemedigime demem bu benim tercihim benim gorusum. Bunlari diyerek ustune sizin tercihiniz diyosam eger usulunce belirtin demek haddinize dusmez ne yazik ki.

Badems
Badems

12123

Önyargılı yaklaşıp yaklaşmamak bana kalmış bu da benim düşüncem :) İçinde olmaması gereken şeyleri bildiğim halde kedime yedirirsem vicdanım rahat etmez üzgünüm.

royal canin exigent

Gofretsla
Gofretsla

116585

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Spectrumun et oranı nerede hani?! Resmen orijendan daha kaliteli dediğinizi farkında mısınız?! Her kediye her mama yaramaz kusura bakmayın ama orijenı sizin çöp spectrumunuza ezdirtmem!

Gofretsla
Gofretsla

116585

Badems
Happy dogdan bonaciboya geçtiğimde tüy dökümü bitti 1 ay sonra full kepek oldu o kadar üzüldüm ki bilmeden royale geçtik hayvan fazla dışkılamaktan başka bir şey yapmadı şimdi BOZİTAYA geçtim azalmaya başladı kepekler

Gofretsla
Gofretsla

116585

Kısacası ilk başta iyi geldi sonra acısı çıktı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6659 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR