Köpeğim Kendini Lider Sanıyor

AdaMurphy
AdaMurphy

403 Puan

Köpeğim kendini lider sanıyor yatağıma çıkıyo indirmeye çalışınca da hırlıyor.Yerden plastik veya yiyecek ne bulsa alıyo ağzına almaya çalıştığımda da saldırıyo hırlıyor.7 aylık bi labrador sizce tam ergenlik zamanı olduğu için üstünlük mü kurmaya çalışıyo beni mi deniyo yoksa alfa olduğunu kabul etmiş mi?Eğer öyleyse ona tekrar patronun ben olduğumu nasıl öğretirim?

3 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Burda anlatmak zor YouTube'dan köpek kolejini ve Berker Arslan'ın videolarını izleyebilirsiniz. Ergenlik zamanında başlıyor baskınlık doğru ama sonrasında bitmiyor yani ileride geçer diye bir düşünceye kapılmayın. Saçma sapan tekniklerle köpeğin lideri olmaya da çalışmayın dediğim kanalları takip etmenizi öneririm 2side köpek eğitmeni ve köpek koleji kanalının sahibi aynı zamanda veteriner ve köpek psikolojisinde uzman birisi.

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba. instagram veya youtube üzerinden Kral Köpek Ailesi'nin videolarını izlemenizi öneriyorum, sorunun köpekte değil insanda olduğunu açıklıyorlar. onların dilinden konuşmaya başladığımızda her şeyin çözülebileceğini gösteriyorlar. köpeğin eğitime ihtiyacı olmadığını savunuyorlar, bir çok insanın aksine. internet siteleri üzerindeki arşivden anahtar kelimeleri aratarak sorununuza çözüm bulabilirsiniz. sorunları liderlik taslayarak, "patronun kim olduğunu" göstererek değil, nasıl sağlıklı ve güvenli bir ilişki kurarak köpekten stresi alabiliriz diye düşünerek bir yol haritası çizebilirsiniz. :)

AdaMurphy
AdaMurphy

403

Peki çok teşekkürler tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için umarım en yakın zamanda düzelir bu sorunumuz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 813 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR