Köpek Sahiplendirirken Kime, Nasıl Güvenebiliriz? Sahiplendirirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

dilekerkoc
dilekerkoc

885 Puan

Köpek sahiplendirirken kime, nasıl güvenebiliriz? Malumunuz sosyal sitelerde bu canları bizlerden sahiplenip maalesef satışını vs.sini yapabiliyorlar. Sahiplendirirken nelere dikkat etmeliyiz? Aynı şey kediler için de geçerli...
Uzun zaman önce bir köpeğe geçici yuvalık yapmaya başladım, kalıcı yuvalığa döndü. Sahiplenmek isteyenler çıktı fakat güvenemedim. 3 yaşında terrier cinsi erkek köpek. Ona madden ve manen benden daha iyi bakacak birileri vardır diye düşünüyorum. Benim yaşam biçimim dengesiz, sağlık sorunlarım olduğu için hayvan bakabilecek birisi değilim. Sadece beslemek hayvan bakmak değil maalesef. Kapımın önündeki sokaktaki tüm hayvanlara her gün yemek hazırlayıp sularını eksik etmiyorum. Aynı şeyleri evimin içindeki hayvana yapsam dahi, düzenli dışarı çıkmasına ihtiyacı olduğu için o ihtiyacını gerçekleştiremiyorum. Aşılarını düzenli yaptıramıyorum. Kısacası bende geçici yuva olan ve daha öncesinde barınaktan kurtarıldığı için psikolojik olarak hala kendine gelememiş, sürekli ilgi alaka bekleyen köpeğe yuva arıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
not: daha önce iki yavru kediye bu site aracılığıyla yuva buldum. Köpekte daha da titizlenmemin sebebi psikolojik olarak hassas bir hayvan, günahına girmek istemediğim için, gerçekten güvenebileceğim, ömür boyu kalıcı, ilgili ve şefkatli bir yuvaya ihtiyacı olması.

6 CEVAP

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Bi kere sorumluluk sahibi bi insan olmasına dikkat edilmeli ve aile olmalı mutlaka evi bahçeli olmalı satış vs önlenmesi için de sözleşme şart sözleşmeli ve kısırlaştırma şartınız olsun bekar ve öğrenciye vermeyin bol şans

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Arkadaşlar aklımdan geçenleri söylemişler. Eklemek istediğim şey sizinle aynı şehirde olsun aile ve daha önce uzun yıllar iyi bir şekilde köpek bakmış tecrübeli olsunlar. Haftada 1 fotoğraf isteyin. Ara sıra gidip görün,bazen haber vermeden gidin ki gerçekleri gördüğünüzden emin olun.
Umarım güzel bir ailesi olur

dilekerkoc
dilekerkoc

885

önerileriniz için teşekkür ederim, umarım iyi bir yer bulabilirim, sözleşmeden haberim yoktu onu muhakkak yapacağım. haftada bir takibini de yapacağım. aynı şehirde olması en iyisi olur. yakın zamanda köpeğin ilanını açacağım. endişelerim konusunda ilan açmakta kararsızdım. sağolun.

dilekerkoc
dilekerkoc

885

teşekkür ederim yanik_kedi

tika_waylan
tika_waylan

13980

25 yas ustu aile olsun kisirlastirma ve takip sartiyla sozlesme yaparak verebilirsiniz sozlesmelerin internette ornegi var bulun onu imzalatin. Ayda yilda bir fotografini videosunu atmasini isteyin. İnsallah guzel bir yuvasi olur.

dilekerkoc
dilekerkoc

885

https://sosyal.petlebi.com/yuva-ariyor/34029-3-yasinda-erkek-terrier-kalici-yuva-bursa bağlantıya ilanı verdim, paylaşırsanız çok sevinirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1513 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR