Kısırlaştırma

Ecetrzgl
Ecetrzgl

349 Puan

Merhaba merak ettiğim bir soru var ben dün erkek kedimi saat 12-1 civarı kısırlaştırdım anesteziden rahat çıkması içinde bir gece veterinerde bıraktım hiç kusmamış gittiğimde cin gibiydi kısırlaştırma sebebim 6 aylık bir dişi kedimde var mia ve dönemine girdi 2 gün boyunca çiftleşmeye çalıştılar izin vermedim bugün hejayı erkek olanı eve getirdim kısırlaştı ama hormonlar engel olmuyor bugün çiftleştiler ama hamile bırakmaz değilmi sonuçta testisleri gitti cevaplarsanız çok sevinirim dişi kedim kızandan çıkınca onuda kısırlaştırıcam sonuç kökten hallolucak

2 CEVAP

Puppy730
Puppy730

112805

Hayır, yavru olmaz. Bu arada dişi kedinizi kısırlaştıracak olan veterinere mutlaka iki yumurtalığı birden alıp almayacağını sorun. Eğer tek bir yumurtalık alıyorsa ameliyatta iki yumurtalığı da alan bir veterinerde kısırlaştırmanız daha iyi olabilir. Sadece bir yumurtalığı alınan dişilerin tekrar kızan olma ihtimalinin fazla olduğunu duydum.

Ecetrzgl
Ecetrzgl

349

İki yumurtalığını ve rahmini alıcak zaten veterinerim ben hep köpek besledim onlar hakkında herşeyi bilirim şimdi kediye alışıyorum o yüzden merak ettim veterinerimde birşey olmaz dedi ben yinede sormak istedim teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 615 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR