Kısırlaştırma Sonrası Asileşme

kedimedi129
kedimedi129

232 Puan

merhaba benim dişi bir sokak kedim var, malesef özel verler çok fazla para istediği içinkendisini belediyenin ücretsiz yaptığı yerde kısırlaştırdım. Zaten pek sevdiren bir kedi değildi ama şu an arka kuyruğuna doğru sevince hemen hırlamaya başlıyor en çok sevdirdiği kısımdı oysa.. neden olduğunu anlayamadım.. acaba canı mı acıyor yoksa kısırlaştırma sonrası olabilen bir durum mu?

3 CEVAP

gayelise
gayelise

11158

Daha yeni olmuş 10 15 gün geçtikten sonra tamamen iyileşiyor eğer yine devam ederse danisirsiniz veterinere

Kısırlaştıralı kaç gün oldu, kullanılan ağrı kesici nasıl bilmiyorum ama ilk 2-3 gün ağrıları oluyor dikişleri de acıyor dolayısıyla sürekli agresif olabiliyorlar. Mümkün olduğunca sakin ve sıcak bir yer hazırlayın yaklaşık 1-2 hafta orada kalsın. Ben de daha yeni kısırlaştırma ameliyatı yaptırdım. Yandan yapıldı ve dikişleri 10 güne düşecek şekilde. O dikişler düşene kadar da benim odamda bakıyorum. 4.günde normal kişiliğine dönüyorlar genelde. Sürekli dikişleri kontrol edin herhangi bir sıkıntı olursa erkenden haberiniz olsun.

kedimedi129
kedimedi129

232

cuma günü ameliyat oldu, evde zaten istediği yere yatıyor dokunmuyorum hiç. hala ağır ağır yürüyor acaba belediyede yaptırdığım için mi oldu diye düşünmüştüm umarım geçer 10güne

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR