Erkek Kedi Kısırlaştırma Zamanı Ne Zamandır?

tugcerkovan
tugcerkovan

756 Puan

Merhaba, oğlum 8 aylık oldu. Koku bırakmıyor, işaretleme yapmıyor, ancak sevdiği bazı oyuncakları kız arkadaşı sanıyor. Üreme sistemi sağlığı için 1 yaşını geçince kısırlaştırma tavsiye ediliyor diye okudum. Veterinerler 6 aydan sonra yapılabilir diyor. Hem sağlığı hem psikolojisi açısından en dogru zaman ne zamandır? Ben şuan kız arkadaş sandığı oyuncakları sakladım ve de sesi ile istek belirttiğinde dikkatini dağıtıyorum, mama veriyorum, oyun oynatıyorum vs. Kafam açıkçası çok karışık, oğlum benim için çok kıymetli, onun en az zarar göreceği şekilde atlatmak istiyorum bu süreci. Erkek kedi kısırlaştıma tecrübesi olanlar cevap yazabilirler mi? Operasyonu Ankara'da yaptıracağım, Güvenlik Caddesi Ayrancı Cat Hospital'ı düşünüyorum, burası ile tecrübesi olan varsa yazabilir mi? Veteriner hekim tavsiyesi alabilirim. Çok teşekkürler.

2 CEVAP

tugcerkovan
tugcerkovan

756

Çok teşekkür ederim cevabınız ve güzel dilekleriniz için. Umarım geç kalmamışızdır. Size de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda veterinerimle görüşüp bilgi alacağım.

Senasakar
Senasakar

1148

Merhaba. Kedimi kısırlaştıralı bir hafta oluyor. Erkek ve 6. Ayında. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. İkinci gün oyun oynamalara geri döndü. Ben işaretlemeye başlamadan kısırlaştırılmasını istedim. Bunu alışkanlık haline getirmesinden korkuyordum. Zaten kısırlaştırılmasına rağmen hala kendini bir yerlere sürtme çabaları devam ediyor. Buna normal bakıp geçeceğine inanıyorum. Sizin kediciğiniz bizimkinden daha büyükmüş. Umarım sizde hiç sıkıntı yaşamazsınız. Bir an önce sağlığına kavuşur arkadaşınız. Veterinerinizden eminseniz eğer operasyondan önce yaptıkları tahlile göre kedinizin uygun olup olmadığını zaten söyleyeceklerdir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 738 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR