Kedi Ve Su

Anket

Şehir şebekesi
(1 oy)
Arıtılmış su
(0 oy)
Hazır su
(9 oy)
Farketmez
(1 oy)
Toplam (11 oy)

Kendine evde su verirken şehir şebekesi yerine arıtıcıdan dolduruyorum ancak yazın bir kaç ay köye Akdeniz'e gitmemiz gerekiyor o da bizimle olucak ancak orada ne şehir şebekesi ne de arıtıcı mevcut sadece doğal kaynak suyu bundan dolayı
1.kedimin bobrekleri bir çok mineral ve parçacıkdan arınmış olan arıtıcımın suyuna alıştığı için o bir kaç aylık dönemde köydeki su dan etkilenir mi ?
2. Sizce şehir şebekesinden yani normal musluktan mı vereyim ?
3. Siz hangi su dan veriyorsunuz böbrekleri açısından bir sakınca var mı ?

9 CEVAP

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Arkadaş insanları yargılama konusunda burda şeftir hatta çetesi bile var :/:) takılmayın siz ona. Ben kedime kendi içtiğimiz hazır sudan veriyordum ama bi süre sonra farkettim ki kızım gidiyo çeşmeyi yalıyo kendi suyunuda pek içmiyodu. Bi gün çeşme suyu verdim deliler gibi içti artık çeşme suyu veriyorum bi sıkıntısıda olmadı henüz :)

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

Gerçekten bu sitede bazı durumlar sıkıcı olmaya başladı. Her yaptığını mutlak addeten insanlarla fikir paylaşmak zor. Herneyse sorunuza gelince uzunca bir süre kaynak suyu içirmeye çalıştığım kedim her seferinde musluktan su içmenin daha keyifli olduğuna karar verdiği için ben de zorlamadım musluk suyunu içirmeye karar verdim. Kendisine su şelalesi de aldım kana kana içiyor suyunu. Bırakalım "hayvan"lar doğasını yaşasın.

Hepinize teşekkürler

Düzeltme : "Mineral ihtiyacının bir kısmını."

Teşekkürler.

Cevabınız için teşekkürler. Bende kendi içtiğimiz sudan vermeye özen gösteriyorum umarım o bir iki aylık geçiş döneminde bir sorun olmaz. :)

Biraz takintiliyim galiba ama insan doğru olanı arayıp duruyor işte :)

Puppy730
Puppy730

112805

Bir sorun çıkacağını zannetmem. Hassas bir bünyesi yoksa bir şey olmaz herhalde. Bence orda içeceği su daha iyi olur. İyi tatiller şimdiden size :)

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Ben içme suyu veriyorum tercih sizindir. Her türlü bir şey olacağını zannetmiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 897 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR