Kaç Kızgınlıktan Sonra Hastalık Riski Artıyor?

Arkadaş merhaba. Benim kedim 7 aylık civarı. Ve genel olarak hasta bir kedi. Her şey güzel gidiyor tamam kısırlaştırabiliriz derken yeniden rahatsızlıkları çıktı. Tamamen iyileşip toparlaması için bekliyoruz. Ve ikinci kızgınlığına girdi. Napacağımı bilmiyorum bu şekilde bir kaç kızgınlık atlatsa hemen hasta olur mu? Kısırlaştırmadığımız zaman olan türden hastalıklardan. Ev ortamı olduğu için sürekli kızgınlığa girebilir biliyorum ama hekimimiz toparlamadan olmaz dedi. Başka bir şey çıkmasından korkuyorum artık.

2 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Her kızgınlıkla artıyor bu ihtimaller tabii ama öncelikli düşünmeniz gereken bu durumda ameliyatın güvenliği. Rahim iltihabının, kistlerin ihtimali kısırlaştırma sonrası sıfırlacak her şekilde zaten. Umarım ameliyat için uygun olana kadar da böyle şeyler başınıza gelmez. Meme tümörü ihtimali de artıyor olsa da her şekilde az çok ihtimal var hepsi için. O yüzden ara sıra incelemeniz ve bir değişiklik fark ederseniz hekiminize danışmanız erken teşhis için önemli.
Umarım en kısa zamanda tam sağlığına kavuşur.

TATA4242
TATA4242

118617

Valla size kısa ve net söyliyim,neredeyse 2 ay durmadan kızgınlığa girdi.Baktım olucak gibi değil,pyometra başkamıştı.Kızgınlıkda iken kısırlaştırdık ve bir sorun ile karşılaşmadık.Üstünden neredeyse 2 sene geçti.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 325 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR