Saç Emme?

jskakakaka
jskakakaka

1997 Puan

Kedimin annesine daha 40 günlükken araba çarpmış. Haliyle benim kuzu çok fazla annesini emememişti. Sağlık açısından tüm problemleri aştık fakat uyumadan önce/uyanınca el emmek istiyordu. 1 ay kadar el emdi fakat dişleri çıkınca elimizi kemirmeye başladı. Artık elimizi vermiyoruz ama gece en ufak bir hareketimde ellerimi arıyor. Reflex olarak ellerimin üzerine uyumaya başladım ama bu sefer de saçlarımı emiyor çekiştiriyor. Saçıma bakım yağı sürüyorum duştan sonra ama o inatla emmeye çalışıyor. Başıma örtü bağlayıp da yattım fakat sabahları çook sinirli oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

7 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Annesinden erken ayrilan kedilerde tramva oluşuyor.Bazilari patileri ile yogurmaya benzer bir hareket yapiyorlar insan kucaginda.Anne sutune ulasmak icin memelerine boyle bastiran kedicikler erken ayrilinca bu hareketi bir ömür yapabiliyorlar sürekli.Bu ona güven de veriyor mesela.O yüzden tramvaliysa ,ki sizinki de öyle, birakin nasil güvende ve huzurlu hissedicekse öyle kalsin.O emme hareketini büyüdükçe birakicaktir zaten.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Benim yavrum da ayni annesinden erken ayrıldı saçlarımı yalıyor hep :)
Dikkat edin evdeki ip saç kağıt gibi kumunu yemesin onu da çok yapıyorlar :(

gayelise
gayelise

11158

Bizim kedimizde annesinden erkeen ayrılmıştı şu an 8 aylık hala uykudan uyanınca saçımızı emiyor

aslihan_e
aslihan_e

128383

Siz başta hata yapmışsınız. Elinizi emmesine izin vermemeliydiniz. Çoğu kedi yetişkin olsa bile emmeyi sürdürüyor. Emmeye çalıştığında sertçe hayır deyip azarlayın. Bırakması zor olacaktır ama bıraktıramazsanız yetişkin kedi olduktan sonra bile emecek ve size sorun oluşturacak. O yüzden asla müsaade etmeyin. Ben çocukken bizim bir kedi de gece ayaklarımızı emerdi. Bir kedimiz de kendi memesini emmeye alışmıştı o daha kötü.

jskakakaka
jskakakaka

1997

Bazen parmaklarınızı da emiyor ama bir süre sonra kemirmeye başlıyor :(

aslihan_e
aslihan_e

128383

Yanınızda acı ketçap bulundurun. Emmeye geldiğinde parmağınıza çok az acı ketçap sürüp verin tadına baktığında tiksinecektir. Birkaç kez tekrarlamanız gerekebilir.

aslihan_e
aslihan_e

128383

Belki zalimce gelebilir, ama anne kediler de çocuklarını döverek sütten kesiyor yoksa 9 aylık olsalar yine emiyorlar. Bizim bir kedi 9 aylık olana kadar emzirmişti. Sonra öldü rahmetlik onlara bakacam diye. Göğüs uçlarını kemiriyorlardı hayvanın hep yara olmuştu. Yanlış anlaşılma olmasın dövün demiyorum ama azarlamak gerek ve diline azıcık acı ketçap değmesinden zarar gelmez. Ara sıra emmek istese o büyüyünce geçer derdim ama sizinki bayağı alışmış, zor bırakması.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 588 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR