Nutrivet Pet-Ease

milodelisi
milodelisi

11213 Puan

Arkadaşlar merhaba.
Hatırlayan olursa miloda kanlı çiş- karın ağrısı gibi bir çok sorun vardı. Hills cd urinary care stress ile ilk seferde antibotikle geçti. Bu pazartesi tekrar oldu, aynı mamayı verdik hills. Geçti gibi oldu ama vermeye devam ettik, bugun tekrar kanlı çiş... Veteriner salı günü getirin, rontgen ve kan testi yapalım dedi. Salı günü götüreceğim ama nasıl, hiç bir fikrim yok. Milo tanımadığı insanlardan tek kelimeyle nefret ediyor. Haliyle veterinerde ciddi şekilde deliriyor. O nedenle aşılarını yapmaya bile son 1 yıldır veterinerimiz gelir beşiktaştan sağolsun. Şimdi testler yapılacağından milo bey gitmeli. Daha önce bizim veteriner değilde başka bir veterinere götürmüştük genel bir kontrol için. Oradaki tutan 'insanlar' ne acılar çektirdi ne acılar. Kutuya koymayada o adamlar gelmişti, hayvanda 2. bir korku oluştu. Kutuyu görünce bile girecek delik arıyor, evde patinaj atıyor resmen.


Aşırı strese girmesi istemiyorum asla. Veterinerimiz Nutrivet Pet ease i önerdi. İçeriğine bakınca çok kötü değil. Yarın alacağım bir denemek amaçlı. Kullanan oldumu aranızdan? Ne gibi etkiler gördünüz? Sakinleştirdimi, ne derecede? Yoksa uyuttumu?


Kan testi ve röntgen yapılırken sakinleştirici uygulamalarını istemek durumundayım. Hayvancağız ciddi strese giriyor, en son sefer kendini kaybedip bayılma eşiğine geldi. Aynı durumda görmek ve ona çektirmek istemiyorum kesinlikle.


Veteriner birçok şey olabilir dedi. Ya yine böbrek taşı ya da tümöre kadar giden bir liste... Ya da yerleşmiş bir virüs.


Uzun lafın kısası, bu ilaç konusunda bilgisi olan beni aydınlatabilirmii? Çok sağolun.

1 CEVAP

milodelisi
milodelisi

11213

NUTRI-VET PAW GELS zor beğenen, özellikle ilaç vermesi imkansız olan kedilere, belirli içerikteki besin takviyelerini vermenin lezzetli ve kolay bir yoludur. Petrol jeli, buğday, mısır, soya, yapay renklendirici ve tatlandırıcı içermez.
Pet Ease Paw Gel (Sakinleştirici Pati Jeli) stresli zamanlarda kedinizi rahatlatıcı şifalı ot ve esansiyel yağlardan oluşur.
Chamomile’deki yüksek tryptophan aminoasit içeriği sakinleştirici etkisine sahiptir.
Passion Flower (Çarkıfelek Otu) kedinizin rahatlamasını sağlar.
Etken Maddeler (1 çay kaşığı – 6 gr için)
Yulaf Özütü………………………………………………….75 mg
Chamomile Özütü…………………………………………30 mg
Passion Flower (Çarkıfelek Otu) Özütü…………..30 mg
Catnip Özütü (Kedi Nanesi) Özütü………………….15 mg
İçeriği böyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 764 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR