Kedi Maması Hakkında

burtex
burtex

2320 Puan

Arkadaşlar ben bi çok mama denedim ama bir türlü tabiri caizse dikiş tutturamadım felix kullandım şuan N&D aldım yine çok yüzüne bakmıyo en az problem yaşamadığım bi marka önerebilir misiniz?

6 CEVAP

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Valla ben nd kullanıyorum vazgeçmeye niyetim yok:)

Herkesin önerdiği mama kediniz için çok iyi olucak diye bir şey yok. Kediden kediye o kadar fark ediyor ki genelleme yapmak çok yanlış bundan dolayı. Size tavsiyem profine britcare vb. Markalar kullanın mesela ben spectrum kullanıyorum bir ara profine geçmek istemiştim tavsiyeler üzerine ama bu mümkün olmadı çünkü kedim mutlu kendisi ve tüyleri sağlıklı, hareketli, kilosu iyi cesaret edemiyorum mamasını değiştirmeye ve böyle şartlar altında gerek de yok bence. Kedinizin sağlıklı ve mutlu olduğu mamayı bulun ve onu kullanın. Deneyipte olumsuz şeyler yaşayan insanların tavsiyelerini dikkate almanızı öneririm kullanmayıpta olumsuz yapanların değil.

Duman14
Duman14

14039

En kaliteliden aşağı doğru verin kedinizi deneyin deneme paketleri alın ilk tavsiyem Acana N&D orijen ve bozita her kediye iyi gelecekler diye bir şey yok ama içerik bakımından zenginler acanada yoğun et var diğerlerni bilmiyorum acanayı sevebilir belki sonra kademe kademe inin asla çok kalitesiz bir mama vermeyin sadece deneyin hi birini sevmezsse size en iyi geleni aeçin ve onu verin illaki yiyecektir

panpo
panpo

231

acana orijen nd harici go da tavsiye edebilirim içerik olarak yine tahılsız bir mamadır

Hoppala
Hoppala

564

Panpo'ya katılıyorum. Petcurean Go ile Now deneyebilirsiniz. Bununla birlikte Orijen, Acana, Wildfield, ToW gibi tahılsız ve kaliteli mamaları öneririm.

burtex
burtex

2320

ben ilk başta brit care ile başladım çok uzun süre onu veriyodum fakat bi süre sonra o iştahla yemediklerini gördüm ve açık mamalar almaya başladım bozitaydı sanırım samon balıklı ondada gayet iştahla başladılar ve sonrasında çok fazla saçmaya başladılar felix aldım ondada aynını yaşadım nd yi yeni aldım daha önce duymamıştım ilk başta başına geçiyorlar koklayıp kalkıyorlar ama sonrasında ağır ağır yiyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 815 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR