Kedi Kumu Ponza

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787 Puan

Kedi kumu araştırıyordum şu an BigCat NaturalBastet Cat's lucky gibi markalar denedik. Doğal pelete ilgi arttıkça fiyatlar yükseldi bu kumu gördüm markası PumCat
Malzemesi topuk taşı olarak bildiğimiz ponza taşı . İyi gibi geldi bana kullanan var mı nasıldır?

6 CEVAP

asteo
asteo

717

benim evde iki kedim var. Venüs ve pamuk. Pamuk kum konusunda çok seçici ne kumlar kullandım ama yine saksıya gitmeye devam etti. bende bu Pum cati internette kedi kumu ararken buldum. fiyatı da uygun gelince deneyim ne kaybederim ki dedim. biraz çekindim paketi açarken çok tozlu olmasını bekliyordum ama sıfır toz kaba döktüm kumu. Venüs direkt kuma gitti, pamuk yine gitmeyecek sandım ama Pamuk bir iki kokladı sonra kuma gitti. pamuk kumu kullanmaya başladıktan sonra topaklanıp topkalanmaması benim için çok da önemli değildi. ertesi gün kumu temizlemeye gittim sağlam topaklanmış kürekle alırken dağılmadı. koku da yoktu yani hiç fark etmedim. pamuk sevdi diye tekrar aldım . yine aynı. kumda sorun yok hatta pamuk kumu o kadar sevgi ki tuvalet hariç de kuma sürekli gidiyor üstünde yatıyor.

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Çok teşekkür ederim pelet kumdan stok yapmıştım biter bitmez buna geçeceğim 😊

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Selam !
Ben PumCat :)
Buraya gelip gelmemek arasında çok kararsız kaldık, çünkü platform kuralları gereği burada olmamız uygun mudur bilemiyoruz..
Ancak, e-ticaret ve sosyal medya alanında çalışan arkadaşlarımız platform üzerinde bizimle ilgili birçok sorunun olduğunu görmüş. Piyasaya yeni giren bir firma olduğumuz için belki sizlerin bizi bulması zor olur diye biz sizlere geldik :)
Bizimle ilgili her türlü soru/sorununuz var ise sizlere memnuniyetle yardımcı olacağım. Dilerseniz sorular üzerinden, dilerseniz mesajlar kısmından(ki daha sağlıklı olacaktır) Bana ve ekibimize ulaşabilirsiniz.

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

...

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Fikri olan var mı önemli!!?

tyguler
tyguler

124312

Ben bentonit kullanıyorum şu an Mırmır kullanıyorum da lindocat e gecmeyi düşünüyorum kalite olarak aynılar hemde lindocat daha ucuz ama bentonit istemiyorsaniz siz bilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 711 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR