Kedi Kıyafeti

Kedimseker
Kedimseker

2125 Puan

Havalar bildiğiniz üzere biraz soğuk bu yüzden kedime veterinere gidiş gelislerde ve evde giymesi için kıyafet almak istiyorum sizce almali miyim rahat eder mi almalıysam nereden almalıyım site öneriniz var mı (uygun fiyatlı)

3 CEVAP

pompompurin
pompompurin

16763

kediye kıyafet giydirilmez. hele evdeki kediye hiç giydirilmez gerek yok. zaten sevmeyecektir (benimki tasma bile takmıyor) kendini yalamak istediği zaman yalayamayacak. veterinere giderken de kutuda olduğu için iyice strese girecektir. kutusuna battaniye koyun veya bebek battaniyesiyle dışını sarın.

Policlal
Policlal

14138

Ben kedime giydiriyorum ama eğer alışkın değilse istemeyebilir. T r e n d y o l da erikci ticaret ve buse petshop var uygun.
Ben kalın bol çoraplar alıp ayak geçirdiğimiz yerlerini kesip, kollarına uygun yere de delik açıp giydiriyorum. Hem çok az maliyet hem de sıcacık isterseniz deneyin. Yadırgamazsa yeni alırsınız.

gayelise
gayelise

11158

Bence almanıza gerek yok çünkü kediler sürekli kendilerini yalayıp temizler bu yüzden kıyafet buna engel oluyor ama doğum gününde veya başka bir gün çok nadir giydirecekseniz alabilirsiniz ama daha önce giymediyse hiç almayın boşuna strese sokmayın biz de kısırlaştırma sonrası giydirmek zorunda kaldık surekli yalamaya çalışıyor kendini yalayamiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 392 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR