Lütfen Bana Yardımcı Olun, Kendimi Kötü Hissediyorum

TinaTina
TinaTina

5879 Puan

Hepinize merhaba, ben bahcem de bir sürü kediye bakıyorum. Şu an 4 kedi var bahçe de, 3 ü 6 aylık 1 i 9 aylık. Bu yazın 12 yavru kedim oldu, 5 ini sahiplendirdim, 1 i öldü, 2 si kayboldu. Ben artık bir kediyi daha kaybetmek istemiyorum, bu yüzden kedileri sahiplendirmeye çalışıyorum. Köy gibi bir yerde yaşıyorum ve etrafta bir sürü tehlike var. Neyse ışte ben kedileri sahiplendiriyorum ama gittiklerinde çok üzülüyorum çünkü onlara çok alıştım. Bir yandan da sırf ben özlüyorum diye sokakta kalıp bir sürü tehlikeyle karşı karşıya kalmasını da istemiyorum. Mesela bundan 1 hafta önce yan komsumun köpeğini araba çarptı ve araba kocaman köpeği görmezken küçücük kedileri de göremeyip onlara çarpar diye çok korkuyorum. Lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Ben kedileri sahiplendimekle iyi yapıyor muyum?

8 CEVAP

x_queen
x_queen

1194

Tabiki de çok iyi yapıyorsunuz. ALLAHIM sizden razı olsun. Sahiplenen kişilerde hakkıyla bakıyorlarsa kediye daha ne olsun ki. Dışarısı onlar için daha tehlikeli.

Karameeell
Karameeell

3012

Benimde bahçede ilgilendiğim kedi var minacikken buldum be hergün onunla geçti o olmasa bu zor dönemde kafayı yerdim ama işte cokk alıştım onu bırakıp bir günlüğüne bile bir yere gidemiyorum hasta olunca başında ağlayarak beklerim apartman dükkanı var geceleri oraya alıyorum ve bu dediğiniz herseyi düşünüyorum yani sahiplendirrmek lazım çünkü her dk yanında değilim ya birsey olursa düşüncesi beynimi yiyor.. Ama çok alistim nasıl vericem veririm oda bana çok aliskin yanına gidip sevmezsem o elim üstünde olmazsa yemek yemez =(

Birden fazla kedinin belli bi alanda özellikle dışarıda bakılması bir çok hastalığı da beraberinde getirip diğerlerine bulaşma riskini arttırıyor. Maalesef başıma geldi ve biliyorum. Belki hepsine bakmak istiyorsunuz ama şartlarınız oldukça iyi değilse bir şeyler kötü gidiyor. Onlar için sıcak bir yuva bulmanızdan daha iyisi ne olabilir bu hepsi için ayrı ve daha özenli bir bakım demektir. Çok iyi düşünmüşsünüz. Bizler ise tabii ki onlara fazlasıyla bağlanıyoruz ayrılmak istemiyoruz fakat onların mutluluğuyla mutlu olabilmeliyiz bizimle olamasalar bile ❣️

dilekyazici
dilekyazici

867

az önce bende bir yavru kedi sahiplendirdim. hayatımda ilk kez yaptım. dışarda olmasındansa evde olması çok daha iyi. tek dileğim onu korumaları. pencereden balkondan. umarım sizin benim baktığımız gibi bakacak insanlarla karşılaşırız. ama benim de aklım hala yeni sahiplendirdiğim minikte

eylu
eylu

3126

Çok iyi yapıyorsunuz. Benim de baktığım 9 kedi var. Keşke bende minnoşlarımı sahiplendirebilsem de sıcacık yuvaları olsa.

TinaTina
TinaTina

5879

Bizimkiler de öyle, ben dışarı da olmadığım zaman yemek yemiyorlar su icmiyorlar, tuvalete bile gitmiyorlar. Ama şunu biliyorum ki onları sahiplendirmek en iyisi. Yarım saat önce bir kediyi daha sıcak yuvasına kavuşturduk. Kutunun icinde biraz ağladı ama alisacagina eminim. Söyledikleriniz sayesinde o kadar da uzulmedim,teşekkür ederim. Şimdi gidip kedinin ilanını bu siteden kaldıracağım. Artık o da sıcak ve güvenilir bir yerde olacak (:

TinaTina
TinaTina

5879

Benim 6.kedi sahiplendirmemoldu bu, 6 kediyi sıcak yuvasına kavusturduk. Bende gittiğinden beri onu düşünüyorum. Büyük ihtimalle ikisi de şu an sizi ve bizi arıyordur etrafta. Ama eminim yarın sabah daha mutlu uyanacaklar, yeni yuvalarına alisacaklar. Evet dışarı da kalmaları çok tehlikeli. Ben en çok sabaha goremeyecegim diye korkuyorum. Şu an 3 kedi daha var bahçe de. Onlara da en kısa sürede sahip çıkmasını bekliyorum. Umarım dediğiniz gibi sahiplendirdigimiz kedilere sizin benim baktığımız gibi bakarlar. Yeni yuvaları hayırlı olsun miniklerin (:

TinaTina
TinaTina

5879

@eylu bu siteden ilan verin isterseniz, ben 5 kedimi bi site sayesinde sahiplendirdim, bence geç olmadan sizde sahiplendirin (:

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 481 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR