Yeni Doğum Yapan Köpek Beslenmesi

Silasen
Silasen

1776 Puan

Köpeğim iki gün önce doğum yaptı 4 tane yavrumuz var. Nd yavru maması ayrıca azar azar haşlanmış kırmızı et, böbrek, billur veriyorum. Aşırı iştahlı değil. Biraz araştırdım ama istediğim sonucu bulamadım. Önerilerinizi veya deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)


3 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhabalar ,
Gözünüz aydin diyelim, sağlikli bir ömür dileyelim hepsine 🐶🙂Yeni doğum yapmiş bir köpeğin çok iyi beslenmesi gerekir ve görüceksinizdir ki öncd halsizlikten yemeyen taze anneyi sonradan doyurmak zor gibi görünebilir.☺Benim tavsiyem annenin yemek miktarinin artirilmasi.Mümkün ise kemik suyu kaynatin, elinizden geldiğince et ile besleyin.Yoğurt çok destek olucaktir her zamanki gibi.Mama ile besleyecekseniz bunun icin ozel mamalar da var.

Silasen
Silasen

1776

Et ve et suyunu yavru mamasiyla karistirip veriyordum ilk bi kac gun fakat sanırım suyundan ishal oldu. Suyu çok çok az veriyorum artık. Özel mamalarıda bugün öğrendim ama hills royal canin ne kadae güvenilir bilemiyorum. Aşırı iştahlı olmaması beni biraz geriyor açıkçası. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler ☺️

NazGok
NazGok

305

Royal canin, hills gibi mamaların içeriği çok kötü isterseniz bu sitelerden bakarak uygun mamayı bulabilirsiniz
https://www.allaboutdogfood.co.uk/
https://petfoodexpert.co.uk/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 451 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR