Brit Care Mi Yoksa N&D Tahilsiz Mamami Bu İki Mama Sizce İyimi

Hangi mamalarrrrr

14 CEVAP

spring
spring

7739

EVDEKİ KEDİLERİNİZ İÇİN TARTIŞMASIZ N%D ...4 KEDİMDEN 3 Ü KISIR VE YETİŞKİN, KISIRLAŞTIRILMIŞ DÜŞÜK TAHILLI TAVUKLU VE TAHILSIZ KUZULU DÖNÜŞÜMLÜ VERİYORUM, HİÇ SORUN YOK. YAVRU İÇİN İSE N&D KİTTEN ÖNERİRİM. 1 YAŞINDA SON KEDİME YEDİRDİM, TURP GİBİLER..VETERİNER YÜZÜ GÖRMEDİLER..N&D TEK GEÇERİM. SOKAK KEDİLERİ İÇİN İSE HEP ARAYIŞ İÇİNDE OLDUM. İÇERİKLERİ İNCELEDİM. GOLOSİ FAVORİM. YAVRULAR İÇİN İSE BRİT PREMİUM KİTTEN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. HER VETERİNER KENDİ ÜRÜNÜNÜ ÖNERİYOR. İNTERNETTEN İÇERİKLERİ İNCELEYİN, ARAŞTIRIN, YORUMLARI OKUYUN ÖYLE DENEYİN DERİM..

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Soru 2 yıl önce sorulmuş

Luckyssss
Luckyssss

16565

N&d dene bence benim kız yavrulardan ayrilinca ondan alacağım

HilalKaya
HilalKaya

343

N&D kullanmalısınız

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Kesinlikle N&D çok kaliteli bir mamadır ben çok memnunum

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

N&D bence

N&D

Yavrukedii2
Yavrukedii2

955

Nutellaya N&D kullanıyorum çok memnunum

Minnak53
Minnak53

10961

Vetlere göre en iyi mama hills çünkü her türlü durumlara karşı çeşitleri bolmuş yani kısırlaşan karaciğer böbrek sindirim bozukluğu hepsi için ayrı ayrı mamaları varmış ama netten araştırma yapmıştım hatırlayanlar vardır kısa bir süre önce herkes acana , nd , demişti iyi günler ;)

izzy
izzy

11296

Nd ama köpek yerse ?
Benimki onu komple kusuyordu bir turlu alışamadı acana aldim 18 kilo 3 kutu yedi sürekli kaşıntı...
şimdi brit care geyikli yediriyorum mamayi mama kabina koyana kadar elime saldirip kafayi gomuyor :) üstelik çok memnunum kaşıntı fln yapmiyor hillste denedim proplanda hiçbir mamayi brit kadar severek yemedi

tika_waylan
tika_waylan

13980

Birisinin kedisi n&D yuzunden bobrek rahatsizligi mi idrar yollarinda kristallenme mi ne olmustu bu iki mamadan birini secerken veterinerinize danisin kedinizin cinsi cinsiyeti hareketliligi yasi saglik durumuba gore secin. Hareketli ve su icen bir kediyse N&D de Brit Care de bence guzel mamalar kagit ustunde icerikleri cok guzel daha ustu de Acana, Orijendir biraz daha pahalidir ben Acana da orijen de kullandim ama mesela benim kediye gitmedi yavas yavas cok az vererek gecis yaptigim halde tuy dokumu artti simdi simdi tuy dokumu azaldi mamayi kestim su an evde bir kutu acana duruyor verip vermeme de kararsizim veterinere danisacagim. Kisacasi mama secimi zor cok guzel vir mamayi sizin kediniz sevmeyebilir ona gitmeyebilir onerim hangisini secerseniz secin az miktarda alin ve yeni mamaya karostiritken azar azar yavas bir gecis yapin.
Her iki mama da diger mamalara oranla daha az katkili daha dogal daha saglikli mamalar.

Pahalı mama iyi mama diye bir olay yok. Şahsen ben britcare profine hatta maddi durum sıkıntıdaysa rahatlıkla golosi Cat chow gibi mamaların verileceğini ve o çok çok uçuk fiyata satılan mamalardan daha iyi bile etki edebileceğini düşünüyorum. Kedime doğduğundan beri spectrum kitten kullanıyorum daha pahalı bir mama alabilirim ama yapmam çünkü kedim mutlu hareketliliği iyi tüy dökümü yok denecek kadar az. Deneyin ve kendinize iyi gelen mamayı bulun. Yakın bir zamanda kedimi kısırlaştırıcam ve profine strelisied kedi mamasına geçiş yapıcam.

Ben vetime sordum n&d nasil dfiye kedileri belli bi muddet sonrasindfa kusma yapiyo dedi royal canin kitten kullaniyorum ama kedimi kisirlastirdim bitsin kisirlastirilmisa gecicem ama cok tuy dfokuyo sanirim bu mama yuzunden icinde tavuk var diye kisirlastirilmisinda da var mi bilmiyorum ama bu mamayo yiyo guzel ama tuy muhabbeti biktiriyo adami vitamin kullanmama ragmen bi kucagima cikiyo iniyo bi kilo yastik cikar surekli ruloyla geziyorum

Hadeyan
Hadeyan

1004

Şimdi soru 2-3 yıl önce sorulmuş ve o zamanlar sanırım döviz kuru farkı sebebiyle bu mamalar yakın fiyatlardaydı. Ancak şu an Brit Care benim f/p olarak karar verdiğim mama. N&D'nin daha iyi olduğu bir gerçek. Ancak fiyat farkı çok maalesef.


Eğer Brit Care size biraz yetersiz geliyor, biraz daha fazla verebileceğinizi ancak bir N&D kadar veremeyeceğinizi düşünüyorsanız. Araştırdığım kadarıyla o fiyat gamında TR'de ulaşılabilen en iyi mama Bozita gibi duruyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13463 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR