Golosi Vs Profine

Kedim için kısırlaştırılmış kedi maması olarak bu iki mama arasında ikilem yaşıyorum siz hangisini tavsiye edersiniz ?

8 CEVAP

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Kesinlikle profine tavsiyemdir fiyatına göre çok kaliteli bir mama :)

pinarcuk
pinarcuk

25

bende golosi diyorum 4 aydır gayet memnunum

Profine hakkında bir bilgim yok ama ben Golosi'nin kuru mamasını kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır gayet memnunum, tavsiye edebilirim.

Sanırım profine daha kaliteli ama eğer o olmasa kesinlikle golosi alırdım 6 kg profine sipariş ettim bile :)

Profine içeriği
GARANTİLİ ANALİZ: Ham Protein 35 %, Ham Yağ 12 %, Ham Lif 4,5 %, Nem 10 %, Ham Kül 7,5 %, Kalsiyum 0,9 %, Fosfor 0,8 %, Magnezyum 0,051 %.


HER BİR 1 KG İÇİN KATKI MADDELERİ: Vitamin A 30 000 IU, Vitamin D3 2 000 IU, Vitamin E (α-tocopherol) 600 mg, Taurine 1 700 mg, Vitamin K3 1 mg, Vitamin B1 2,5 mg, Vitamin B6 2 mg, Vitamin B12 0,02 mg, Niasin 25 mg, Kalsiyum Panthotenate 5 mg, Biyotin 1 mg, Folik Asit 0,2 mg, Kolin Klorür 350 mg, Organik Çinko 10,5 mg, Organik Bakır 21 mg, Organik Selenyum, 0,3 mg.


Ürün İçeriği :


Tavuk eti, pirinç, mısır, tavuk yağı (E Vitamini kaynağı olan karışık Tocopherollerle korunmuştur), somon yağı, kurutulmuş tavuk proteini, doğal tatlandırıcılar, kurutulmuş elma, kurutulmuş domates, bira mayası, yucca Schidigera özü, mineraller, DL-metionin, L-Lizin, mannan-oligosakkaritler, fructo-oligosakkaritler.


Golosi den hem proteini daha yüksek hemde daha düşük magnezyum oranı ile üriner sağlık için daha uygun. Golosi den gayet yeterli hatta az kalsın golosi alıyordum :)

*golosi de

İkisi arasından Profine. Ama Brit Care'ı da araştırabilirsiniz, fiyat olarak bu ikisine yaklaşık ama daha kaliteli bir mama.

Britcare bencede daha iyi bir mama kesinlikle ama iş kısırlaştırılmış mamalara gelince profine biraz daha iyi gibi içerik olarak :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 914 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR