Sanicat Aktif Oksijenli Dezanfektan Doğal Kedi Kumu Nasil?

tika_waylan
tika_waylan

13980 Puan

Hala kafama gore kedi kumu bulamadim. Iyi topaklanan buluyorum cok tozlu oluyor ya da patilerine yapisiyor patiye yapismayan da iyi topaklanmiyor cisler dagiliyor yeterli topaklanmadigi icin.
Su an Van cat baby powder kullaniyorim iyi aslinda ama cok tozlu surekli odayi havalandirmam gerekiyor. Sanicat iyi diye duydum bakarken bunu buldum antibakteriyek olmasi hosuma gitti ama patilere yapisir mi daha once Biocat Antibakteriyel almistim patisine xok yapismisti butun ev kedi kumu olmustu ondan biraz cekindim kullanan var mi acaba?


6 CEVAP

********* bentonit kedi kumu kalın taneli + kapalı tuvalet kabı ve uygun paspas ile evin içinde kedi tuvaleti olduğu bile anlaşılmıyor aylardır tavsiye ederim.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Tozlanma var mi *********'nin kalin tanelisinde bir de topaklanmasi nasil? Kalin tanelielr inceye gore daha zor topaklasir bu sebeple kum daha cabuk kirleniyor ince de patiye yapisabiliyor:(

Kedim daha küçükken ince tanelisini kullandım inanın öyle rahatsız edici bir fark yok. Hatta kum seviyesini biraz yüksek tutarsanız ince taneliden bile daha iyi sonuç alabilirsiniz. Zaten ********* nın bentonit kedi kumu iyi topaklanmasıyla biliniyor. Tozlanma şahsen yaşamadım, kumu eklerken alçaktan dökün yeterli.

Yarım saat önce 20 kilo sipariş ettim yeniden 27.90 TL bir fiyatı var beni 2 ay a yakın rahatlıkla idare ediyor.

Elviss
Elviss

2693

Ben bu markanın sabunlu olanını kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk senedir falan ve çok memnunum harika topaklanıyor değiştirirken koku almıyorum kötü kokutmuyor evi kedim de çok rahatlıkla kullanıyor patiye yapışma olmuyor . değiştirirken açık alanda değiştirmeye çalışın biraz dökerken tozu çıkıyor onun dışında bir sıkıntısı yok harika bir kum ve fiyatının hakkını veren nadide ürünlerden bence :)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Sabunlu olan bu Sanicat active sanirin.
Patiye yapisiyor mu? Eve kedi kumu dagiliyir mu? Toz soyle ki camlar acikken kumu degistiriyorum her kedi kumunu temizledigim de cami aciyorum topaklari ya da kakayi aldiktab sonra biraz ustune kum ekliyorum sonra biraz havalandiriuorum ama kazarken de toz cikartabilir gibi geldi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1970 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR