Sokak Hayvanları Icın Mama

cansuuranus
cansuuranus

12689 Puan

Sokakdakı baktıgım bı kac kedım var. Bı kacı yavru bırazıda yetıskın . Onceden kndı evımdekı kedımede sokakdakılerede nd vermeye calısıodm . Ama smd hem kedı sayım cogaldı hemde malum pandemı donemınde butcemı zorluyor nd.bende Mystıc felicia arasında gıdıp gelıorm . Mystıc fiyat olarak daha uygun ama ıcerıgınden emın olamadm . Sızce hangısını almalıyım ? Bıde kıtten mamasını yetıskınlere vermemde bı sakınca varmı ? Yanı hem kıtten hemde yetıskın almak ıstemıorm

12 CEVAP

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

İçerik olarak felicia daha iyi bir mama, beğeneceklerini düşünüyorum. Yavru kedi mamasının besin değerleri, yetişkin kedi mamasına nazaran daha yüksek seviyededir, dolayısıyla yetişkin bir kedinin besinsel gereksinmelerini fazlasıyla karşılamaktadır, ancak yetişkin bir kedi, ekstra enerji içeren yavru mamasından süreklilikte yediği takdirde fazla kilo alma riski vardır. Kedinin vücut durumuna dikkat edilerek, yavru maması vermesi halinde, bu durum hiçbir soruna sebep olmayacaktır. Yalnızca tane boyutu, yetişkin bir kedi için küçük gelebilmektedir.

mihriii
mihriii

119878

gerekmez bence havalar zaten soğuk daha besleyici olması daha iyi gibi

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Hayır problem almaz yavru almanız. Onlar zaten yakarlar her türlü. Felicia, pro choicie, reflex alabilirsiniz.
Fiyatı daha uygun aru, econature enjoy, trend line.
Aru'yu çok iştahlı yemiyorlar ama trend line ve enjoy seviyorlar.

ahsenyildiz
ahsenyildiz

12476

econature çok uygun ve güzel

mihriii
mihriii

119878

felicia daha iyi bence

cansuuranus
cansuuranus

12689

Econatureyı severek yıyıolarmı pekı ? Aralarında bazıları cok secıcı . Bıdeozellıkle yavruya kıtten yetıskıne yetıskın almam gerekemez dimi ?

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Mystic fena değil bence, reflex plus da olabilir.

emreovec
emreovec

12921

BonaCibo kullanıyorum ben. Daha bugüne kadar yemeyen olmadı benim çevremde sadece bir kedimiz var sokakta onu da sürekli salam ile besledikleri için gram kuru mama yemiyor. Islak mama veriyoruz ona da.

emreovec
emreovec

12921

Sokak hayvanları için iç ve dış parazit tedavisi bana çok makul gelmedi. Sen yapsan bile 1 hafta sonra toprak eşeleyecek üzeri yine pire olacak ya aynı kaptan yemek yiyorlar ve aynı yere dışkı yapıyorlar bir başka hayvan - sizin tedavi uygulamadığınız - ile temas etse direk kapacaklar o hastalığı. Bilemedim.

burcingltkn
burcingltkn

1005

ben enjoy kedi maması kullanıyorum yavrularda yetişkinlerde seve seve yiyorlar 15 kilosu 130 lira kargoda ucretsiz gayette memnunum bugun de ******** dan mercy 15 kg kedi mamasını 127 tl ye aldım bunuda çok seviyorlar tavsiye ederim sokak canları için

cansuuranus
cansuuranus

12689

Peki bu soyledıklerınızı arastracam . Bı sorum daha olucak ben dıs parazıtlerı ıcın napabılırım ? Veterınerlerde ucretlerı cok yuksek oluyor. Ic dıs parazatı ıcın benm alabılcegım uygun fıyatlı urunler varmı ? Bagısıklıklarından cok korkuodm sonucda parazıt ılacları bı nevı zehır ama 1 sise ımunexı bıtırdık yaklasık 1 ayda sımdı ıkıncı şişeye basladım parazıt ılaclarını kullanabılırım gıbıme gelıyor. Yani bagısıklıklarını etkılemez dıye dusunuyorum .

cansuuranus
cansuuranus

12689

Şoyle bı durum var ben bu kedilere bızım iş yerınin cevresındebakıyorum. Yanımdakı esnaflarda kedilerin pire bulastırmasından korkuyor . Buyuzden esnafla sıkıntı yasıyorum. En azındn dış parazıtlerını yaparsam icleri bıraz rahat eder diye dusundm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 701 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR