Siyam Kısırlaştırma

burcingltkn
burcingltkn

1005 Puan

9 aylık dişi siyam kedim var 4.5 aylıkken kızana girmeye başladı ayda 2 kere giriyor kısırlaştırmaya karaar verdim 2 ay önce çok araştırdım gözümü çok korkuttular siyam kedisi masada kalır vs diye ne yapmam lazım daha önce siyam kedisi kısırlştırma deneyimi olan var mı 9 ay çok mu erken

6 CEVAP

Uzmo
Uzmo

2896

Suzionline a bakin instagramdan onun bir siyam kedisi var onun kisirlastirma surecini paylasmis. Eger suzionline kisirlastirma mujgan yazarsaniz da blogundaki yazisi cikiyor.
https://www.suzionline.com/kedi/disi-kedi-kisirlastirma-mujganin-kisirlastirma-sureci/

İlk olarak kan testi yaptırabilirsiniz kedinizin sağlık durumunu bu şekilde öğrenebilirsiniz. Sağlığı el veriyorsa neden masada kalsın ki :) bence sizin gözünüzü boş yere korkutmuşlar her ameliyatta risk vardır bu sokak kedisi britishler vb içinde geçerli. Ama önemli olan hekiminizle konuşup her şeyden emin olup o şekilde kısırlaştırmak. Kısırlaştırma öncesi sonrası için kullanabileceğiniz bağışıklık güçlendiriciler var hekiminizden öneri alıp kullanabilirsiniz. İçinizi ferah tutun :)

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Masa da kalma riski tabiki var ama bu risk ırkından dolayı değil. Zaten yapılması gereken her seyı yaptıktan sonra bu risk çok çok düşük.
Hekiminize görüşüp en kısa surede kisirlastirin daha çok strese girmesin Yavrucak.

burcingltkn
burcingltkn

1005

sorun siyamların anesteziye alerjisi olması

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Siyam kedisi olup kisirlasan bir çok kedi biliyorum. Bir sorun yasamadilar. Bu konuyu hekiminize danışın böyle bir şey var mi diye sorun. Ben hic boyle bir şey duymadim. Genel olarak bir kedin irkinin bir şeye alerjik olarak yatkınlığını da duymadım :/ cevabini internetten aramayin çok fazla bilgi kirliliği var. :)

burcingltkn
burcingltkn

1005

bu bilgilere veterinerlerle konusarak ulaştım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 598 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR