Köpeğim Evden Ne Yer

kaju1412
kaju1412

3922 Puan

Köpeğime maması dışında neler vermeli neler vermemeliyim örnekler verir misiniz ben tavuk et karnabahar veriyorum ve biraz peynir vermiştim şu ana kadar bir

5 CEVAP

Köpeğinize ev yapımı köpek maması hazırlayabilirsiniz. Zeytin yağında biraz kıyma haşlayıp garniturle (Patates havuc bezelye) verebilirsiniz.


Beyaz Pirinç, Elma, Havuç, Bezelye, Patates, Balık, Tavuk, Yoğurt, Peynir , Fıstık ezmesi, Salatalık, Kereviz, Muz hatta Karpuz bile verebilirsiniz..


Asla et verirken pişmiş kemikle beraber vermeyin. Kemik pişerse sertleşir ve köpeğiniz ısırdığında kemik kırılıp cam gibi kesici olabilir.


Asla çikolata, üzüm, tarçın, kahve, vişne, avokado, limon, portakal, mandalina, kuru üzüm, hindistan cevizi, fındık, fıstık, tuz, çiğ yumurta, soğan , sarımsak vermeyin! Bunlar köpeğinizi hemen öldürmez ama organlarına zarar verebileceğinden dostunuzu erken kaybetmenize sebep olabilir. Ortalıkta yiyecek bırakmamaya özen göstermenizi öneririm:)

seliinkececi
seliinkececi

2912

bizimki meyve olarak elmaya bayiliyor:) haslanmis kemiksiz kirmizi-beyaz et verebilirsiniz, fakat ciger vermeyin. biz ilk sahiplendigimizde bilemedik ciger verdik megerse zararliymis, kustu zaten. yogurta bayiliyor + olarak :)

zibityus
zibityus

11845

bunları bütün bütün değil de azar azar vermek daha faydalı olur. üzüm sakın vermeyin mandalina gibi asitli toksik şeyler vermeyin

kaju1412
kaju1412

3922

Cok tesekkurler

Silasen
Silasen

1776

Benimki tavuklu pilava bayılıyor çok vermemekte fayda var sadece mamaya bir veya iki kaşık karıştırarak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR