My Cat Kum??

meysakcr
meysakcr

2764 Puan

Kum olarak mycat portakallı kum kullanıyoruz iyi bir markamı koku yapmıyor memnunum ama bitince daha iyi bir marka varsa onu almak istiyorum??

11 CEVAP

Yavrukedii2
Yavrukedii2

955

Sanicat portakallı lavanta lı öneririm;)

********* bentonit kedi kumunu tavsiye ederim.

bentonit kumda en iyisi tartışmasız ever clean dır. Tabi fiyatı oldukça yüksek.Ben ever clean la pisipisiyi karıştırıyorum biraz daha ekonomik oluyor

Ben şahsen kedi kumuna o kadar uçuk fiyatlar verilmesini doğru bulmuyorum. Önerdiğim kumun 20 kg ı 27.90 TL 5 aydır bu kumu kullanıyorum. Koku sorunu yok tozlanma yok topaklanması cidden harika ve kalın taneli olduğu için eve taşımıyor. Cidden kaliteli ve yerli üretim tavsiye ederim. Bu durumlar göz önüne alınırsa o kadar para vermeniz gereksiz olmuş. Üstelik ********* cidden kaliteli bir site ben memnunum.

haklı olabilirsiniz *********nın kumunu denemedim ama maden bu kadar iddialısınız bu kum konusunda, en kısa zamanda deneyip tecrübelerimi paylaşırım

Kesinlikle tavsiye ederim sorun yaşıyacağınızı düşünmüyorum. Alırsaniz kum miktarını fazla tutun yeterli.

Ben bir de ince tanelisini kullanıyorum. kalın taneli olanı daha mı az dağılıyor acaba?

Topaklanma olarak sorduğunuzu varsayarsam ince taneli kumlar kesinlikle daha iyi topaklanir ama kalın taneli kumlarda kum miktarını biraz daha fazla tutarsanız (paket üzerinde gereken derinlik yazıyor) aynı performansı yakalarsınız.
Ben kalın taneli kullanıyorum çünkü kedim büyüdü ve ince taneli partisinde kalabiliyor. Kapalı tuvalet ve uygun paspas ile etrafta hiç kum tanesi görmüyorum.

Ebrulimmmm
Ebrulimmmm

1028

Clear cat ve chancemaya da baya iddialı markalar.Tavsiye ederim

herautte
herautte

2945

ince taneli kum güzel topaklanıyor ama eve gerçekten dağılıyor, bende kalına geçsem mi diye düşünüyorum,

Fablemoon
Fablemoon

5495

Bende my cat lavanta kokulu kalın taneli kullanıyorum.Önceden 2 kum markası denemiştim ve ince taneli alıyordum ince taneli kalına göre gerçekten daha fazla dağılıyor ve 2 aydır my cat kullanıyorum en memnun kaldığım kedi kumu oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5012 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR