Yavru Kediler Zehirlenmiş Olabilir??

ranabalc1
ranabalc1

512 Puan

Baktığım yavru kedilerden birinin ağzından beyaz köpük geliyor. İlk önce pamuk falan yedi sandım ağzını sildim sonra yeniden geldiğini gördüm. Yaşadığım ilçedeki veterinerler büyükbaş veterinerleri ve tahlil yapamıyorlarmış. Diğer iki kedinin de gözleri açılamıyor, silsem de damla da damlatsam yine kapanıyor. Enfeksiyon yüzünden iyileşemiyor diye düşündüm, ne yapmam lazım? Hepsi ölecek mi yoksa? Veterinere ulaşmaya çalıştım zehirlenme değildir ama yarın getir dedi. Köpük neden gelmiş olabilir ki?

5 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Yoğurt yedirmeyi deneyin.Zehirlenen hayvanlarin acil veteriner hekim görmesi gerekir fakat bahsettiginiz gibi bir yerde yaşiyorum.
Bazen de tuzlu su ile kusturmak işe yariyabiliyor.Sokakta zehirlenmiş kedilerde iki yöntemi de denemişliğim vardir.Ikisinin de işe yaradiği yaramadigi zamanlar oldu.Bence ilk yoğurt deneyin.

baranertaga
baranertaga

12029

Kediler saldırgan mıydı?

ranabalc1
ranabalc1

512

4 yavru birbirleri ile çok oynuyor, insanlarla saldırganlıktan çok oyun oynuyorlar. Bacaklarımıza falan tırmanlıyorlardı.

baranertaga
baranertaga

12029

Siz en kısa zamanda bir veterinere götürün. Siz de çok fazla haşır neşir olmayın belki insanlara bulaşan bir şeydir.

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Zehirlenme olsaydı his kaybı ve gözlerde ışığa duyarsızlık belirebilirdi zehirlendiğini sanmıyorum. Enfeksiyon ve parazit olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 268 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR