Lütfen Bir Bakar Mısınız

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813 Puan

Az önce babamın arkadaşının kedisinin vefat ettiğini öğrendim. Çok üzüldüm. Nedeni ip yemesiymiş. Öldükten sonra öğrenmişler bağırsakları hep ip dolmuş. Bizim kedimiz de her şeyi yemeye meraklıdır. Başımıza böyle bir olay gelecek diye aklım çıkıyor çok korkuyorum kedim 1-2 hafta önce alüminyum folyo yemişti. Bir şey olur mu acaba? Her şey normal gözüküyor. Şükürler olsun kedim sağlıklı.

4 CEVAP

Bence ne olur ne olmaz bir veteriner hekime gidin alüminyum folyo yediyse. Yabancı cisim yuttuklarında bildiğim kadarıyla kusma, iştahsızlık gibi semptomlar olabiliyor ama her ne kadar semptom yoksa da riske atmamak en iyisi sanki.

mihriii
mihriii

119878

Belki çıkartmıştır ama bilemeyiz.Bizimkinde de var bu problem ama geçmişyi gimcat kitten paste kullanınca vitamini bitti bi süredir kullanmıyodum yine başladı bi daha alıcam mecbur vitamin.

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Cidden götürmeme gerek var mi? Muayene oluyor zaten her gittiğimizde ben de soruyorum kötü bi şey var mi diye vet de yok diyor. Daha yeni gittik. Alüminyum folyo yedikten sonraki günlerdi aşı için gittik her şeyinin normal olduğu söylendi. Kusma iştahsızlık ishal kabızlık vs. yok. Her şeyi iyi yani.

MHG
MHG

2046

Belirti yoksa sıkıntı olduğunu sanmıyorum 🧐 ama böyle durumlarda tuvaletine daha dikkat etmek gerekir çıkarmış mı çıkarmamış mı diye. folyonun sindirilebilir bir şey olduğunu sanmıyorum ama. Ben olsam tedirgin olur götürürdüm ne olur ne olmaz diye 😅 ama veteriner demek masraf demek durumunuz nedir bilemem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 263 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR