5 Aylik Erkek Kedim Kizginliga Girmis Olabilir Mi?

Pablos
Pablos

2608 Puan

Merhabalar 5 aylik kedim son zamanlarda normalden daha cok miyavlamaya basladi.gecen oglumun pelus oyuncaginin uzerine cikmisti.dikkatlice bakinca pipisinin biraz disarida oldugunu farkettim🙈 bugun de kuyrugu havada geziyordu.dikkatlice bakinca pipisinin orada minicik bir seffaf damla duruyordu🙄 acaba bu ne olabilir.normalde 8 aylikken kisirlastirmak istiyordum.acaba öne mi cekmeliyim kisirlastirma ameliyatini? 5 aylik kedi icin erken mi?

7 CEVAP

Firuzecik
Firuzecik

12820

Biraz daha gözlemleyin benim de erkek kedimin hareketleri değişti kızgınlıktan şüpheleniyorum ama bağırma ya da spreyleme olmadı. Bi kaç hafta daha bekleyeceğim duruma göre kısırlaştırırım ben de. Yaklaşık 6 aylık benim oğlan da.

Orangemars
Orangemars

2330

Enfeksiyon durumunda idrarını yaparkende hafif miyavlama ve oturuşunda değişiklik de oluyor. Bence de sizinki daha keyfi ve hatta bazı kedi cinsleri her zaman tuvaletten önce ve sonra bildirir. İlginç varlıklar tabii🤭🐾🐾

Orangemars
Orangemars

2330

Yazdığım bu başlığa ait değildi yanlış olmuş afedersiniz.

mihriii
mihriii

119878

olabilir ve erkek kediler için erken 5 aylık

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Olabilir, bazı kediler erken gelişiyorlar :)

chromatica
chromatica

3688

aynı durumu 5 aylık erkek kedimde bende yaşıyorum :) bugün veterinerimize sorduk ve daha küçük dedi sanırım 2 3 ay sonra kısırlaştırıcaz

ayselsckn
ayselsckn

5336

Gittiğim veteriner 6 aylık veya 2.5 kg olmasının yeterli olacağını söylemişti. Ayrıca 5 aylıkken kısırlaştırılan kediler de var. Hekiminizle konuşup karar verin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 285 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR