Kedilerim Artik Nd Yemiyor

Selam. Benim kedilerim gayet güzel ND yerlerdi. Yeni çıkan paketlerden aldıktan sonra iştahlı yemeyi bıraktılar ve ayrıca açlıktan ölmemek için yiyor gibiler. Arkadaşımın kedisinde de aynısı oldu. Sokak kedileri icin de nd ve enjoy yanyana bırakıyorum. enjoyu bitiriyorlar ama nd hep kalıyor. Sitelerini ve paket üstündeki içerik aynı ama sorun ne anlamadim. Yeni çıkan paketlerden aldıysanız kedileriniz böyle az yemeye başladı mi sizde de?

8 CEVAP

Cansupakize
Cansupakize

5136

Bende nd kullanıyorum herhangi bir problem gözlemlemedim,kedim gayet severek yiyor.
Kediniz sıkılmış olabilir

O ihtimali de düşündüm ama Yeni paketten vermeye başladığım andan itibaren böyle olunca sormak istedim. Kokusu da garip ve rengi için karşılaştırma yaptığımda da yenisi biraz daha açık renkli gibi. Bunlar hep psikolojik filan diyesim geliyor :D ama bariz fark var gibi. Bilemedim.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Sizinkide bi ara çıkan hatali paketlerdendir

Dun akşam ND kullanan bir komşuma benim pakettekinden
verdim kedileri yer mi filan denemek için. Baya baya yiyorlar. Yani pakette sorun yok. Benimkiler yemiyor kısaca. Sonra diger komşulardan alternatif olarak farkli ND prime, acana balıklı, brit care premium ve enjoy mamalarindan azar azar aldım. Benimkiler koklamaya başlayıp sadece enjoyu yediler. Birqz da acana yiyip bırakmışlar. Muhtemelen doydular diye yemediler acanayi. Sabah bu ikisini koydum yine oncelikli olarak enjoy tercih ediyorlar :( Galiba enjoy ve destekleyici yem vereceğim bir kac gun daha böyle giderse. Vermeyin diyenler çıkacaktır ama başka seçenek var mi sizce? Artık yesinler de başka bir sey istemiyorum. Teşekkürler cevaplarınız için.

melist35
melist35

11186

bizimkiler düşük tahıllı serisini yemiyor ama tahılsızları çok seviyor. aromadan sıkılmış olabilirler. balık portakal çok seviyor benim kediler, onu deneyin isterseniz

Blackcat34
Blackcat34

4061

Benim kedimin mamasıda nd ve yeni aldığım paketi yemiyor. Yarın acilen yeni mama alıcam
Bir lokma bile yemedi evde yiyebileceği şeylerden veriyorum şuan kapalı olduğu için 😞

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Mama sahte olabilir.

seherse
seherse

880

Bizde nd kullanıyorduk yeni aldık birden yemeyi kesti bizde anlamadık dediğiniz gibi rengi ve kokusu da farklı diğer paketine göre şu an bende ne vereceğimi bilmiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 496 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR