Kedim Kapalı Kum Kabını Kullanmıyor

Bugün kapalı kum kabı aldım, ısrarla açık kum kabına giriyor. Nasıl alıştırabilirim?

7 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Açık kum kabındaki kumu, kapalı kaba döküp, açık kabı kaldırarak :)

Açık kabı kaldırırsam kapalı kaba girmediği için etrafa yapacağından eminim, o yüzden kaldıramadım 😄😄 kapağı çıkarsam daha iyi olabilir evet kedi küçük belkide o yüzden girmedi öyle deneyeceğim 🙏 teşekkür ederim desteğiniz için 🤗🤗🤗

MHG
MHG

2046

Kapağı çıkıyorsa geçici süre kapaksız kullansın. Küçükse kapağı ağır geliyor olabilir 😅 ben iki hafta kadar giriş yerindeki kapağını söküp kullandım.

gayelise
gayelise

11158

Biz de almıştık kapalıyken kapağı giremiyordu istese girer de zorlamak istemedim kapak açık öyle yapıyorlar

pablopicasso
pablopicasso

117031

Ben 1 hafta kadar kapalı kabını boş bir şekilde odasına bıraktım. Antreman yaptı😊


Bir günde açık kaptan boş kaba geçti. Açık kabını kaldırdım. Şı an kapısı yarı açık. 1-2 gün de böyle. Sonra olması gerekeni yapacağım. Kedim bu arada 3 aylık.

Gizemindostu
Gizemindostu

2488

Kapalı kum kabını, eski açık kum kabının olduğu yere koyun. Açık kum kabındaki, kirli kumları çok az miktar yeni kabına koyun ki tanısın. Eğer yine girmezse kapalı tuvaletin kapısını çıkartıp girmesini deneyebilirsiniz ;)

eski kumunu kapalı kaba döktüm sonra kabın kapısını çıkardım, en sonunda en üst kırmını da çıkarıp açık kap haline getirdim. Yanıma çağırıyorum kumu kokluyor ama içine girmiyor, sanırım kabı sevmedi 🤣 Bir de ev dubleks olduğu için alt kata ve üst kata tuvalet koydum yukardayken oradakine aşağı inince aşağıdakine yapsın diye. Yukardaki açığı kaldırdım kapalı kabı koydum aşağı koyduğum açık kabı tercih ediyor. Aşağıdaki kabı da kaldırırsam, zaten kapalı kaba adım atmadığı için gelişi güzel tuvaletini yapar ortalığa. Ben kedimi değil, kedim beni eğitiyor 😄 kapalı kum kabını kaldıracağım oysaki ortalığın temiz ve kokusuz olması ümidiyle almıştım 😒😒

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR