Mamadan Sonra Kusma

Merhaba,


Müjdat 2,5 haftadır benimle birlikte kalıyor. Bu ara mama yedikten sonra kusuyor. Bu kusma sürekli değil, belirli bir miktarın üzerinde yedikten sonra gerçekleşiyor. daha öncesinde tekir bir kedim vardı, o ne kadar yerse yesin böyle bir problem yaşamamıştık. Bir önceki sahibi veterinerde bir çok tetkik yaptırmış ve calici virüsüne rastlanmış mide bulantısı ve kusmanın da bundan ileri geleceği söylenmiş. Bu virüs ağızda koku, burunda akıntı yapıyor. Şuan için öyle bir sorunu yok. Fakat kusması, beni çok endişelendiriyor. Royal Canin kısır mama veriyorum. Mamayı değiştirmem çözüm olur mu? Bu konudaki tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.

2 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Hep ayni mamayi mi kullandi bildigim kadariyla mama degisimleri kusma yapabiliyor yeni bir mamaya gecerken yavas yavas gecmek lazim biraz eskidne biraz yeniden yavas yavas yeniye yoksa kusma ishal vs. Olabiliyor.
Tuylee simdi cok dokulebiliyor mevsimsel olarak kendini de yaladigi icin o tiylerden kusabilir malt.macun kullaniyor musunuz?
Eger bunlar degilse ciddi bir sey olabilir veterinere vakit kaybetmeden goturun cok gecmis olsun

Eskiden de aynı mamayı yiyormuş. Bu ara kusma var. Veteriner kontrolünde i/d mamaya başladık. Umarım bir sorun olmaz. :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 655 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR