Misafir Eve Köpeğini De Getireceğini Söylüyor?

nazenininci
nazenininci

3435 Puan

Kedim 6 aylık, Şubat tatilinde halamlarin bize gelme ihtimali var. Gelirken köpeğini de getirmek istiyor. Kedim başka kedi görünce bile stres oluyor hrrliyor, bu kedimi çok etkiler mi? Nasıl vazgecirebilirim getirmelerinden?

7 CEVAP

Ecemecme
Ecemecme

103650

Köpeği pitbull mu ki siniriniz bozuldu :)) emanet edebilecekleri kimse yoksa tabi ki getircek yanında, kendi keyfi takılırken köpek evde tek kalamaz ya. Rahatsızsam gelmelerinden 'halacım benim kedim stres oluyor korkuyor' diye açık açık söylerim.

Evde kedi var getirmeyin salakmısınız hayvanımı öldürmek istiyosunuz de sinirlerim bozuldu arkadaş

Milovat
Milovat

13131

Evde kedi var salak misiniz nedir ya djdjsjf benim köpeğim kedim bir arada yaşıyor, kedilerle iç içe büyüdü hiç sorun olmuyor. Lakin misafir gelecek olan kişinin tabii ki hayvanları için bir çözüm üretmesi gerekir ya yanında seyahat eder ya da belki bir pansiyona bırakabilir. Sizin onlarla bu durumu konuşmanız lazım kedim strese girer halacigim sen de bir annesin beni anlarsın diye

siriniko29
siriniko29

1399

Uygun bir dille kedinizin strese girdiğini anlatabilirsiniz. Bir kaç günde alışabilirler belki birbirlerine ama sonuçta o kedi evin bir bireyi ve eve gelen misafirin buna saygı göstermesi gerekiyor.

mihriii
mihriii

119878

başka bir yerde konaklayamazlar mı ben istemezdim ya çok stres olurdu benimki de mesela

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Yillar önce aynisini biz yaşamiştik.Eve köpekli bir misafir gelmiş.Evin ağasi paşasi olan kedimiz; köpekten hiç hoşlanmamakla beraber bir iki patilemiş.Sonra görünürde umursamamiş köpeği.Fakat strese girip mantar olmuş. Uzun zaman mantar tedavisiyle uğraştim.Pul pul tüy dökülmeleri yasiyordu ve tam geçti derken yeniden başliyordu.Bazi bölgelerde açikliklar ( açik yara gibi değil, tüy dökülmesinden açiklik) yillarca kaldi.Isin aksi strese yeniden girdiğinde bedeni ayni tepkiyi verdi..
Eğer ille gelicekse ķöpekli misafiriniz, yanyana getirme konusunda bir daha düşünün.

zibityus
zibityus

11834

ikisini aynı ortamda tutmanızı önermem. biri odadayken diğeri serbest kalsın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 418 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR