Kanlı Dışkı!!!

meysakcr
meysakcr

2764 Puan

2 aylık kedim biraz önce farkettim tuvaletini kanlı yapmış 3 gündür antibiyotikli vitamin iğneleri falan oluyor onun yan etkisi olarak yapmış olabilir mi? Yoksa farklı bir virüs enfeksiyon kapmış olabilirimi????

7 CEVAP

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Veterinerinizi arayıp Danışsanız en iyi o bilir umarım kötü bişiy yoktur

Büyük ihtimalle asılar bağırsaklarını etkilemiştir kediler mama değişiminde bile kanlı diski yapabilir bence panik yapmaya gerek yok kedinizi gözlemleyin sorun artarsa veya yarına kadar gecmezse veterinere gidin.

Bence siz panik yapın son birkaç aydır bu tarz çok vaka duyuyorum. Dışkısı eğer ishalde hemen götürmeniz gerekmektedir köpeklerdede sıkça rastalanan kanlı ishal öldürücü bir hastalıktır.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

kanlı ishal tehlikeli olabilir bence hemen veterinere götürün

Findikzeynep
Findikzeynep

2289

Eğer ishal ise hemen vete gidin! !!!

Elviss
Elviss

2693

büyük ihtimalle kanlı ishaldir ve ölümcüldür benim kedimde de o yaşlarında ciddi bir şekilde olmuştu vete. tarantula zehri iğnesi yaptı ve anında düzeldi hemen vet. başvurmanızı öneririm evde kendi kendine geçecek bir şey değildir. umarım kısa sürede iyileşir :)

meysakcr
meysakcr

2764

Gittik bugün veterinet birşey demedi atrılmadan önce tekrar söyledim takip altında tutacağız ilaçlardan olmuş olabilir dedi ve kedim ishal değil kanlı yaptığı tuvaletleri katı sıvı arası birşey yapıyor tam ishal değil yani

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 766 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR