Sokak Kedileri Soğuktan Nasıl Korurlar Kendilerini

iremefe
iremefe

2641 Puan

merhaba herkese, malum kış geldi kar yağmaya başlıyor. sitedeki kedileri günlük besliyorum. mama ve suları eksik olmuyor. mama kabının yanında da tahtadan yapılmış sağlam bir kulübe var, zeminine de eski kıyafetleri koydum. ne zaman mama vermeye çıksam orası hep boş. genelde burada değil bi alt tarafta duruyorlar. oraya alışmaları için napabilirim veya onlar kendilerini soğuktan koruyabilirler mi bi şekilde? canlar çok üşüyor diye kış gelsin hiç istemiyorum.

5 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Bazen Kurduğumuz düzenekler Bizim için Sağlıklı olurken Kediler / Köpekler için Güvenli olmayabilir..


Sağlıklı bir Can..
Yeterli Kaloriyi aldıklarında Kışı rahatca geçirebilirler..


Gece aktiv ve Gündüz/ Güneşli iken Zzz halindedirler.


Şahsım adıma Hassasiyetiniz için Teşekkür ediyorum.. Sokak havlamaları seven besleyen herekese Selamları iletiyorum.


NoteMeow ve Genel Kural !
Köpekler 17 saat / Kediler de 6 saat ac kalırsa Donarak ölüyorlar :/ Ne yazık ki Kış aylarında..

TinaTina
TinaTina

5879

Benimde sokakta baktığım kedilerim var, bizimkiler de sabahları kulübede yatıyorlar akşamları camın önüne geliyorlar (ev müstakil ve bahçeli). Sizin sorunuza gelicek olursak öncelikle kulubeyi temiz tutun, kedi yatağı yapabilirsiniz benimkiler çok sevdiler, kulübenin içine oyuncak koyabilir ya da yukarıdan ip sarkitabilirsiniz. Eğer kulübenin içi o kadar küçük değilse bir tarafına karton bir kutudan ufak bir kulübe (kediler karton kutulara bayılırlar) diğer tarafına da kedi yatağı, eski kiyafetler falan koyabilirsiniz yani içi çok küçük değilse oda gibi yapabilirsiniz, eğer içi kucukse ip sarkıtın onunla oynayıp kulübeye alisacaklardir. Kulübenin önünde onlarla vakit geçirin. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Yemek koymak haricinde artı bir şey yapmak ise yaramaiyor. Özellikle yağlı yiyecekler koyuyorum kiri ammayaninda tavuğu bütün haşlayıp veriyorum hafta da 1-2. Yapabileceğiniz en iyi şey karınlarını doyurmak.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bizim burda eski evler var gecekondu çatılarındaki kalıyorlar. Kutu falan koysam yatmazlar. Bazıları binaların komurligunde yatıyor.

iremefe
iremefe

2641

çok tesekkür ederim hepinize. kulube oldukca büyük, evde kedimin kullanmadıgı yatagı var onu oraya götürüp düzenlemeyi deniyim, umarım kullanırlar🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR